Собственици на iPhone 11 се оплакват от лесно надраскване на екрана

Собственици на iPhone 11 се оплакват от лесно надраскване на екрана

Според нова тема във форумите за поддръжка на Apple дисплеят на iPhone 11 се надрасква лесно дори след няколко дни на употреба, макар компанията да твърди, че серията използва най-здравото стъкло в смартфон. Темата е създадена на 25 септември и в нея вече има над 600 мнения на потребители, като в повечето случаи става дума за оплаквания именно свързани с гореспоменатия проблем. Според някои от тях драскотините се появяват дори само при носене на устройството в джоб на джинси.

Макар моделите iPhone да не са устойчиви на надраскване, те би трябвало да имат здраво стъклено покритие, което да ги предпазва от наранявания в ежедневието от обекти като ключове и монети. Проблемът обаче изглежда не е ограничен само до iPhone 11, а засяга и iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, чиито собственици също съобщават за надраскване от дрехи и други обекти при ежедневна употреба. Сред другите оплаквания от новия iPhone 11 е и това, че по корпуса му залепва прах.

Препоръчани оферти

 • Говоря за Р30 pro :)
  Боби13
 • Izwinqwam se : https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2019/10/08/apple-iphone-problem-display-scratch-upgrade-iphone-11-pro-max-update/#7c4d6d9766d0
  BeHKo
 • https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2019/10/10/dutch-prostitution-site-hookersnl-hacked--250000-users-data-leaked/#74dc589922f8
  BeHKo
 • Моят 11 про ме чака в куриера. Но ако ще е леща дисплея след 2 седмици предпочитам да скипна.. Има ли хора които си ползват 11ките без лепенки и глупости тук ?
  BeHKo
 • Явно е бил последния. На Mate 20 Pro на Р30 pro няма. По ревюта на Mate 30 Pro също няма.


  Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
  Възможно е.
  Иначе предполагам скоро ще излезе ревю за издръжливостта на 11-ката и там ще видим на каква степен от надраскване издържа.

  П.п.: Всъщност е излязло такова видео - https://youtu.be/cZyumSw8csU
  Дисплея си издържа на надраскване с ниво на твърдост 6, което си отговаря на Gorilla glass 5/6.
  Така че аз драма не виждам с лесно надраскване.
  Spikul
 • Явно е бил последния. На Mate 20 Pro на Р30 pro няма. По ревюта на Mate 30 Pro също няма.


  Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
  kanar
 • Huawei на флагманите няма фабрично поставен протектор ! Не слагат, ама слагат. На P20 pro си беше залепен и не можах да го отлепя даже. А в кутията си имаше и силиконов гръб с логото на Хуауей. Пък и все си мисля, че P20 pro си е флагман.
  Може тази година са ги премахнали, но за миналата със сигурност бяха с протектори, поне в Теленор.
  Spikul
 • Huawei на флагманите няма фабрично поставен протектор !
  Боби13
 • На скъпите модели не слагат протектор. На моя Mate 20 Pro нямаше залепен или в кутията.


  Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
  kanar
 • Да си олепиш с лепенки и протекторчета телефона е странна идея. Особенно тия заоблени дизайни, не са подходящи хич.
  Ползвам ги винаги без протектор и такова надраскване няма и след години (лично за нокия и епъл устройства, на приятели - самсунг и хуавей).
  Само лека отметка, Хуауей си идва с фабрично залепен протектор на дисплея.
  Иначе и аз не харесвам протекторите, но за родителите ми вземам.
  Spikul
 • Никога не слагам протектори по екраните и не съм имал проблеми с надрасквания и тем подобни на никой телефон. Такава грозотия да лепя нещо отгоре, е няма да си го причиня. Един прозрачен гръб отзад и това е.
  Ванката
 • -
  npet
 • И аз вече две седмици го "размятам" (iPhone 11 Dual sim) по джобовете и не съм забелязал да се образуват драскотини по екрана. Все си мисля, че ги пускат тези новини, за да стимулират малко продажбата на аксесоарите. :)
  vasilissv
 • Моя вече десетина дни без протектор на екрана му няма нищо, но се замислям дали да не му лепна един протектор.
  iWolff
 • -
  npet