Софтуер за кръшкачи

Софтуер за кръшкачи
Успали сте се, шефът бясно звъни на мобилния... Няма измъкване... Около вас цари тишина, какво да измислите?.. SounderCover – това е решението! Избирате от 15 възможности за звукови среди: звук от работещ двигател на автомобил, запис от задръстването, в което сте попаднали;), работна обстановка в офис и др. Имате проблем с досадни личности, тормозещи ви по мобилния телефон? Изберете симулация на телефонно звънене през няколко секунди и разговарящият с вас ще си помисли, че сте най-заетият човек на света.
Принципът е лесен - имате предварително зададени шаблони за звуци от околната среда и вие избирате към кой контакт каква среда да бъде фон.
Simeda е фирмата производител на този полезен софтуер, с помощта на който можете да претендирате, че се намирате къде ли не.
SounderCover е разработен за платформа Series 60 (Nokia). В пълната версия на софтуера сами можете да записвате заобикалящата ви звукова среда и да правите безброй варианти. Форматът на записа трябва да е AMR.
Можете да изтеглите демо на SounderCover http://www.mobilebulgaria.com/uploads/data/file_34.sis или да посетите нашия wap сайт – wap.mobilebulgaria.com, в раздел приложения за Nokia 6600.