СофтУни дава безплатен достъп до обучения и семинари

Случаите на заразени с новия коронавирус у нас продължават да растат, като в страната дори е наложено извънредно положение. Това, а и останалите мерки срещу разпространението на заразата означават, че се препоръчва да останем вкъщи и да намалим максимално излизанията. Ограничени до минимум са и социалните контакти.

Редица местни компании решиха да предоставят услугите си безплатно за определен период от време или да дадат някои бонуси на клиентите си. Това направи и СофтУни, който предоставя безплатен достъп до някои от обученията и семинарите си, които са изцяло в онлайн формат. За да се възползвате от предложението на университета, трябва само да направите безплатна регистрация.

Сред безплатните обучения са Influencer Marketing for Brands, Digital Business Fundamentals, AutoCAD Fundamentals и Design in the Advertising World, Python Essentials, C Essentials и C# Essentials. Можете да гледате и редица семинари като „Съвременни брандови и маркетинг стратегии“, „Дигитален маркетинг и PR ръка за ръка“ и „Как придобих от 0 до 100 000 последователи в Инстаграм“.

Източник: СофтУни