Заради пандемията TripIt пуска платените си услуги за всички

Разпространението на новия коронавирус поставя на изпитание цялото човечество, а междувременно все повече компании правят жестове, за да помогнат за смекчаване на ефектите от пандемията. Те са особено забележими при транспорта, защото много страни ограничиха достъпа до своите територии. Динамичната обстановка, която се променя с часове, доведе до множество промени в графиците на стотици полети, а много бяха отменени.

Именно тук иска да помогне SAP Concur, която стои зад популярната услуга TripIt, улесняваща организирането на различни аспекти на пътуванията. Компанията обяви, че предоставя премиум услугата TripIt Pro напълно безплатно на всички потребители за период от 6 месеца и по този начин се надява да помогне поне малко на всички пътуващи.

Предложението осигурява в реално време разнообразни известия за полетите като например закъснения или промяна на гейта. През него може да се открият алтернативни маршрути, да се проследят промени в цените на билетите или пък да известите близки и приятели за своите планове за пътуване. Ако все още нямате акаунт за TripIt, можете да се запишете до 31 март и автоматично ще получите премиум услугата. До тази дата можете да активирате екстрата и ако вече имате регистрация.

Източник: TripIt