Sony Ericsson V600i за Vodafone

Sony Ericsson V600i за Vodafone
V600i е специална версия на Sony Ericsson K600, предназначена специално за мрежите на Vodafone. Техническата спецификация е позната и не предизвиква никакви изненади - дисплей с резолюция 176 x 220 пиксела (262К цвята), FM радио, UMTS възможности, Bluetooth, 3D Java, 32MB памет, 1.3МР камера. Нов е строгият и стилен дизайн, който сега е издържан в черно. Продажбите на устройството ще започнат през третото тримесечие на годината.

  • Ми има просто и лесно решение,щом не ти харесва модела ми не си го копувай,нали знаеш - За всеки влак си има пътници!!!
    PEKO1
  • Крайно съм разочарован от модела Ви "Ес 700 и" , който би трябвало да е един от големите ви модели , с много възможности , а дори не поддържа "мемори стик про" което не е логично защото тези карти ги има отпреди този телефон да се роди на бял свят.Не стига че тези карти са най-скъпи (в сравнение с ШИРОКО разпространените MMC i SD) и на всичкото отгоре и не мога да си сложа карта по-голяма от 128МБ. Да не говорим че няма UMTS , а някои доста по-стари модели на конкурентни фирми имат. Мисля че следващият ми телефон ще е NOKIA.Позрави. Илко Цанков P.S. Много ви забиват телефоните !!! И докато не им ъпдейтнеш фирмуера , имат проблеми с започването на разговор (има забавяне около 1 сек. от натискането на "зелена слушалка" и започване на истински разговор) КРАЙНО НЕУДОБНО !!!
    DefaultUser