Sony HMZ-T2 е футуристично средство за персонално забавление

Sony HMZ-T2 е футуристично средство за персонално забавление
След дебюта по време на IFA 2012 в края на август, до българския пазар достигна едно особено интересно устройство на Sony. Това е HMZ-T2, което компанията описва като персонален 3D видеошлем. Устройството позволява гледането на 2D и 3D филми или забавления с игри с резолюция 720p благодарение на 0,7" OLED дисплеите, които застават пред двете очи. Джаджата осигурява зрително поле от 45 градуса за пълно потапяне в картината, за което помага поддръжката на 24p True Cinema за максимално близко изживяване до това в киносалон. Откриваме още възможност за виртуален 5.1-канален съраунд звук. Теглото на шлема е 330 грама. Футуристичното устройство вече се предлага и в България на цена 1999 лв.

  • А това ако го ползваш около година, как ще си с очите?? Дисплей стоят на сантиметри от очите, макар и с висока резолюция, фокусното разстояние не е ли прекалено късо? На мен ми се струва като обречен продукт още от сега..
    Cabela
  • Незнам за вас... но аз искам по най-бързия начин да го тествам тоз продукт, и да си го купя ако е това което търся. До сега съм тествам много такива, но ниската резолюция ме отказваше тотално.
    Crazy Heart
  • Най-якото ще е като ги направят като аксесоари за телефони.
    board