Sony предлага още безплатни игри за PlayStation

Sony предлага още безплатни игри за PlayStation

През миналия април Sony стартира инициативата Play At Home, която осигури на потребителите на PlayStation безплатни игри, с които да се забавляват докато са вкъщи през първата вълна на пандемията. Почти година по-късно сме в разгара на третата вълна и на много места по света продължава да има ограничения, а компанията се готви да продължи кампанията.

Sony обяви, че този път иска да направи нещо по-различно, а инициативата ще продължи 4 месеца - от март до юни. Компанията разкри, че е подготвила поредица от безплатни игри и оферти с повече съдържание за забавление. Началото е на 1 март, когато в продължение на месец всеки желаещ ще може да изтегли безплатно играта за PS4 Ratchet & Clank. Тя ще остане завинаги ваша и не е необходимо да имате абонамент за PS Plus.

След това от 25 март от Funimation (съвместна услуга на Sony Pictures Entertainment и Aniplex) ще предложат специална оферта, която ще осигури разширен достъп на нови абонати до услугите на Funimation или Wakanim в страните, в които са налични. Funimation е стрийминг услуга с фокус върху аниме, а Wakanim е европейското й подразделение.

В допълнение на стандартния 14-дневен тестов период потребителите ще получат още 90 дни безплатен достъп. Скоро очакваме повече подробности, но предложението ще е достъпно за тези, които от 25 март изтеглят някое от приложенията и се впишат в него. През идните седмици ще разберем и какви ще са следващите безплатни оферти.

Източник: PlayStation Blog


Втора употреба с гаранция

  • PlayStation and Insomniac Games will make Ratchet & Clank PS4 available for free download for a limited time through PlayStation Store from March 1 at 8pm PST / March 2 at 4am GMT / 5am CET to March 31, 2021 at 8pm PDT* / April 1 at 4am BST / 5am CEST.
    xpuc4o
  • Няма такова нещо на 1ви март обаче... 30 лева си е играта.
    arakchiev