Sony обяви безплатните игри в PS Plus за октомври

Sony обяви безплатните игри в PS Plus за октомври

В самия края на септември Sony е готова да разкрие кои са безплатните игри, които през октомври ще са достъпни за абонатите на услугата PlayStation Plus. И този път заглавията са две, но поне покриват различни жанрове, така че имат потенциал да допаднат на повече играчи. Need for Speed: Payback ще ви предложи много адреналин в света на бързите автомобили и уличните състезания, а Vampyr е ви поднесе свръхестествена история с много чудовища.

Need for Speed: Payback осигурява вълнуващи мисии, динамични автомобилни битки и предизвикателства в измисления комарджийски град Fortune Valley, който е реплика на Лас Вегас. Играта осигурява възможност да играете с различни герои, всеки от тях със свои уникални способности, а освен това можете да персонализирате автомобилите си.

Vampyr на Dontnod Entertainment е игра от жанра "екшън RPG", която ще ви пренесе 100 години назад. Ще влезете в ролята на превърнал се във вампир доктор, който кръстосва мъгливите улици на Лондон и използва свръхестествени сили, инструменти и оръжия, за да се бори със силите на злото и с преследващите го ловци на вампири.

Двете игри ще са достъпни за изтегляне между 6 октомври и 2 ноември. Припомняме, че имате още няколко дни да се сдобиете с безплатните игри за септември - Street Fighter V и PUBG: PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Източник: PlayStation Blog