Sony представи напълно безжичните слушалки WF-1000XM3

Sony представи напълно безжичните слушалки WF-1000XM3

Когато в края на миналата година тествахме слушалките Sony WH-1000XM3, останахме впечатлени от техните способности за активно шумопотискане, а японската компания е готова да предложи техните възможности в много по-компактна форма. Това става с напълно безжичните WF-1000XM3, които обещават дори още по-добро потискане на нежеланите шумове чрез новия процесор QN1e, който ползва два микрофона за улавяне на повече от околните звуци и по-ефективното им компенсиране.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Процесорът позволява постигането на по-добър звук чрез 24-битовата обработка на звуковия сигнал и наличието на DAC с усилвател. Добавена е и технологията DSEE HX, която се грижи за подобряване на компресираната музика. Устройството разчита и на нов Bluetooth чип, който позволява двете слушалки да получават звук едновременно, за да се избегнат проблеми със синхрона на сигнала. Компанията обещава и подобрения при латентността, така че би не трябвало да има разминаване на звук и картина при гледане на видео. Антената също има нова структура, което трябва да повиши стабилността на връзката.

Слушалките осигуряват до 6 часа на работа с един заряд при включена функция за шумопотискане и до 8 часа при изключена. Зареждането става чрез калъфа за носене, който може да осигури още до 3 допълнителни заряда. Включена е функция за бързо зареждане, която за 10 минути осигурява енергия за 90 минути работа. Слушалките се управляват чрез сензорна зона и имат режим за пропускане на околните звуци при поставяне на пръст върху лявата слушалка. Странна е обаче липсата на поддръжка на кодеците LDAC и дори aptX, които осигуряват по-добро качество на звука. Продажбите на Sony WH-1000XM3 започват през август на цена около 250 евро.

Източник: Sony

  • Пич, аз примерно ползвам безжични блутуут слушалки които обаче са свързани с кабел по между си и се захранват от една батерия.Не си особено оригинален :|
    AVKansazov
  • Да знаете, че слушалките са жични, безжични и напълно безжични. Нещо като завод за полупроводници и цели проводници.
    aladin