Sony показва как снима новият сензор IMX686

Sony показва как снима новият сензор IMX686

Един от първите и най-популярни 48-мегапикселови сензори за камери – Sony IMX586, скоро ще се сдобие с наследник. От компанията споделиха в китайската социална мрежа Weibo видео, което показва предстоящия сензор IMX686, както и заснети с него снимки. Очаква се той да заснема в максимална резолюция 60 – 64MP и най-вероятно ще включва технология за сливане на пикселите.

От текста към публикацията става ясно, че новият сензор ще бъде представен през 2020 година, без да се споделят други детайли около него. Семпълите, които виждате тук, най-вероятно са заснети с прототип на новия продукт, който е свързан към компютър. Освен това те не са с пълна резолюция, но поне показват част от това, което можем да очакваме по отношение на качеството.

Източник: Weibo

Оферти на деня

 • Аз не съм съгласен, че камерите на Сони са по-лоши от които и да било други. Тези в 1 и 5 са най-детайлните от всички в момента. Изискват малко повече внимание и познания, но са си супер. А този нов сензор мисля, че много ще кефи 🙂 Дали? Я виж снимки от Хуауеите P30 pro и Mate 30 pro и на Сони 1 и 5 и после пак кажи кое е по-детайлно. С тези умрели малки сензорчета и пиксели, са точно смешни, при положение, че правят далеч по-големи сензори по поръчка.
  Spikul
 • Аз не съм съгласен, че камерите на Сони са по-лоши от които и да било други. Тези в 1 и 5 са най-детайлните от всички в момента. Изискват малко повече внимание и познания, но са си супер. А този нов сензор мисля, че много ще кефи 🙂
  arakchiev
 • И пак ще я продадат на другите производители, а за своите телефони някоя бозичка пак за камера? Японски инат. То за това още максимум година-две има давам преди да закрият Xperia.
  Направо ме е яд, но какво сам си направиш, никой друг не може да ти направи.
  Spikul
 • И пак ще я продадат на другите производители, а за своите телефони някоя бозичка пак за камера?
  tzincbg
 • Егати динамичния обхват и истинските цветове! Не съм виждал такова нещо досега, нивото е на А7ците
  arakchiev