Sony Xperia J в България от Мтел

Sony Xperia J в България от Мтел
Добра новина за българските почитатели на Sony - от днес в портфолиото на Мтел влиза един от новите смартфони на японската компания. Това е Sony Xperia J, който може да бъде открит в магазините на Мтел с три допълнителни панела, включени в комплекта - черен, бял и розов. Устройството е с характерния за серията Xperia дизайн, тежи 124 г и е с дебелина на корпуса от 9,8 мм. Предлага 5МР камера, 4" дисплей FWVGA резолюция и едноядрен процесор Qualcomm MSM7227A с честота 1 Ghz. Версията на Android е Ice Cream Sandwich (4.0). Sony Xperia J ще се предлага на цена от 9,90 лв. на месец, или 229,90 лв. в брой с тарифен план Mtel Surf&Talk XL.

 • Но не може да се сравни с отлива на хора от Мтел заради високите такси, надписаните сметки и безбожно скъпите \"субсидирани\" устройства нали?:D mod edit: Темата започва с мнение на латиница и съдържа само офф топик. Няма да я изтривам, но я заключвам. vladovn
  Ванката
 • В грешка си, най-голям отлив имат Виваком -доста им падна качеството на услугите покрай смяната със собствеността, а пък и издевателството с \"дистанционно\" подновяваните догови за стационарен телефон вбеси доста народ...
  Sanya
 • Смартфонът си го бива и въобще не се учудвам, че Мтел го пускат първи в БГ. Все пак трябва да си отстояват лидерските позиции.
  Sanya
 • айде да пишеш на Кирилица.. пък после да си Тролиш за \"лидерската\" позиция на М-тел.. операторът с няй-голям отлив на клиенти в БГ :)
  Loоper