Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите

Въпреки непотвърдената информация, че до есента Sony Mobile смята да се изтегли от някои пазари, компанията все още предлага новите си продукти в Щатите и ще зарадва американските фенове и с най-новия си флагман. Японците обявиха, че ще продават Xperia XZ2 Premium отвъд океана от 30 юли, а предварителните поръчки за телефона ще бъдат отворени на 9 юли. Желаещите да се сдобият с устройството обаче ще трябва да разделят със сумата 999.99 долара, което ни кара да се замислим колко ли ще струва в Европа. Предварителните поръчки ще са налични през Best Buy и Amazon, но потребителите на втората опция ще могат да получат като подарък слушалките Xperia Ear Duo.

Аксесоари за:

Източник: Engadget

 • Да, китайците пуснаха нещо подобно. Сони както казва колегата тва само може да го сънува.
  Вито
 • Няма да съм жив да видя такъв телефон от Сони :P
  geleto_
 • Все някога ще пуснат нещо подобно без рамки https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=Asl0fscJxs4
  more_bg
 • Не те разбрах, какъв проблем трябва да имам? Проблем имат Сони като им погледнеш продажбите...
  Вито
 • Тогава за теб са 99% от телфеоните от тази година (обранзо каазано). Имаш проблем с това ли?
  muamamu1
 • Изчезва незначителна за мен част. Предпочитам така пред разтягането...
  Вито
 • Така изчезва част от картината. Както написах преди : Не искам телефон с такива рамки.
  geleto_
 • Не, за мен просто няма значение. Не ме интересува резолюцията (стига да е над Fulld HD при 5+ инча) и не ме интересува съотношението. До някъде ме интересува качествотона екрана, но рядко оправям снимки на телефона. Изпозлвам телефона си еиднствено за комнукация, малко сърфиране. Трябва ми голяма батерия, нищо друго. И това е само пример за употереба. Всякакви хора - всякакви нужди. На теб ли да го казвам? Не мисля, че не си даваш сметка за това.
  muamamu1
 • Какви турти??? Картината не се разпъва, а се зумва... От както съм с mate 10 pro 16:9 сериали си ги гледам на целия 6" 18:9 екран и не виждам никакъв проблем в това. Но нека Сони слагат по 4 5 санта рамки, няма лошо.
  Вито
 • Тоест би предпочел телефон изглеждащ като XZ2 Premium, вместо такъв като Find X? Скайп не ползвам на телефона, не мога да ти помогна.
  board
 • Според мен се объркват две неща. Телефон с малки рамки и16/9 или 18или повече /9. Даже станаха 19 и 19.5 /9. Аз смятам, че за сега телефон с 16/9 е по-добре защото. Като разпънеш на широкия екран предаването какви турти ще гледаш? В портретен режим ти се стеснява екрана на който четеш,и като стават като салами телефоните стигането от долу до горе на дисплея по-лесно ли става? Няма спор, че ако в това тяло Сони сложат малки рамки и дисплея стане по-голям. Лошо няма!
  geleto_
 • Точно това ти казвам - аз не се интересувам особено от съотношениет, на теб 18:9 и т.н. ти е по-удобно, как ние да коменитраме защо 16:9 би било по-удбоно? :D Аз мога да ти кажа, че ако често изпозлвах LIghtroom-a на телефона, 16:9 би ми било по-удобно, например. И съм сигурен, че има и други примери. Просто няма как аз и ти да ги знаем, защото са спецефични. Обаче и и аз, и ти знаем, че ги има. Какво му е лошото на избора? @board, впрочем, случайно да знаеш как да добавя контакт от Skype на home screen-a в Android? Не ползвам Skype от година, а искам да оставя стария ми телефона на роднина и го приготвям да му е удобно.
  muamamu1
 • [Quote] Ебаси, как пък не ви писва да разбирате от чуждите нужди повече... [/Quote] Е понякога ми писва да разбирам от чуждите нужди повече, но се свиква :D Разбира се всеки е свободен да сподели за нуждата си от 16:9, ако е нещо различно от "искам го, защото така".
  board
 • Добре, окей, предимства няма, няма и хора, на които да им харесва повече. А, не, извинявай, сгреших. ИМа хора, на които да им харесва, защото "не искат да приемат новото". Ебаси, как пък не ви писва да разбирате от чуждите нужди повече...
  muamamu1
 • [Quote]Но предполагам, че за консумация на медия 16:9 все още е по-добрият вариант. Освен това, ако имаш вземане-даване с таблици в landscape режим също мисля, че би било по-дуобно. [/Quote] Еми всъщност не е така. Ако искаш пак можеш да си гледаш 16:9 видео, а отстрани да ти останат черни рамки от дисплея(което не е по-различно от това да имаш черни рамки от панела), но ако искаш можеш и да разпънеш видеото на целия екран. И ето това ти дава избор. За таблицата, освен че ще можеш да виждаш повече в едната посока, не знам какво губиш. И след като няма някакво ясно предимство на 16:9 дисплея, по-скоро съм склонен да смятам, че реално няма и хора които наистина го искат, а само такива които така са си свикнали и им е странна промяната към новото. Тук не говорим за телефони с различен размер от които хората да избират, а дали в едно устройство с фиксирани размери, примерно да имаш 5 инча дисплей и останалото рамка или 5,5 инча дисплей. Не знам кой е човека искащ голямо устройство с малък дисплей. А защо го обсъждаме в темата, защото е жалко голям дългогодишен производител като Сони, да си заминава, заради някакви грешни решения на някой в компанията, тъй като едва ли някой се съмнява, че могат по-добре.
  board
 • А според мен щеше да е по-добре да си остане 16:9 и с този диагонал на дисплея, но да са доста по-тънки рамките.
  tedddyster
 • Хубаво, това си е твое мнение. Теб какво те интересува какво прави дадена марка, ако не ти харесва? Ще изгубиш пари като фалира ли? Просто казвам, че за тези, които си харесват 16:9 и дръжат на него, си има модерни телефони.
  muamamu1
 • [Quote]Няма лошо, разбира се. Но ако някой си харесва 16:9, защо да няма право на избор?[/Quote] Е аз си харесвам 16:9 и имам тва съотношение при размер 5.5" в моя 6" 18:9 екран... Сони се излагат. Тва мога да кажа. Мобилното им поделение е за уволнение.
  Вито
 • Честно да ти кажа, не знам. За мен няма никакво значение съотношението на дисплея. Но предполагам, че за консумация на медия 16:9 все още е по-добрият вариант. Освен това, ако имаш вземане-даване с таблици в landscape режим също мисля, че би било по-дуобно. Но не беше това въпросът. Има си хора, на които им е по-удобно. Няма лошо и за тях да има избор. Защото "изборът", с който Android стана известен, става все по-смешен и по-смешен. Масово телефоните са абсолютно еднакви. Не случайно производителите се опитват да се разграничават софтуерно.
  muamamu1
 • [Quote]Разбира се, не очаквам и да се сетиш[/Quote] Е ако ти се сещаш, ще се радвам да ми кажеш, какво е предимството на това да имаш рамка вместо дисплей?
  board