Спират детски телефони

Спират детски телефони
Детските телефони MyMo, подобни на външен вид на тези които в момента се предлагат на промоционална цена от М-Тел, може би са опасни за здравето на малките. Британската компания Communic8 предвидливо е решила да предотврати евентуалната бурна обществена реакция срещу нейните продукти, като спира производството на насочения към детската аудитория (4-8 години) телефон. Това е в отговор на доклад на английския национален съвет по радиология, в който се казва, че дори да няма конкретни доказателства за вредното въздействие на радиацията от телефоните, рискът за това остава и децата трябва да бъдат предпазени от него.

 • Shut up Я го виж ти цербера! SHUT UP ще викаш на майка си, като ти сменя памперса напикан, подлога на МТЕЛ!
  DefaultUser
 • Недейте плю толкова. За какво са му на едно 6-10 г. дете екстри? SMS не му трябва, камери и картинки също. Иначе това е много тъп телефон на безумна Ментелска цена. Поне да му бяха турили дисплей и 5 копчета (за всеки номер по едно). Така детето ще вижда кой го търси а и то ще може да избира на кой да се обади. Ми те именно така са го направили - с пет копчета за всеки номер. Само че като няма дисплей, кой ли не може да се обажда на детето - дори и Майкъл Дежксън, а то няма да разбере. Иначе не казвам, че им трябват камери и тем подобни - нали точно това ще привлече крадците (като да вземеш телефон от малко дете). Ама за 130 лева може да се купи къде-къде по-свестен телефон с цветен дисплей много картинки игри и други неща които радват децата. И така поне ще могат да пращат SMS-си и да пестят от сметката.
  DefaultUser
 • Shut up Недейте плю толкова. За какво са му на едно 6-10 г. дете екстри? SMS не му трябва, камери и картинки също. Иначе това е много тъп телефон на безумна Ментелска цена. Поне да му бяха турили дисплей и 5 копчета (за всеки номер по едно). Така детето ще вижда кой го търси а и то ще може да избира на кой да се обади.
  DefaultUser
 • Ами те от МТЕЛ са готови на всичко, само и само да печелят праи и да грабят от клиентите си. Нищо чудно, че продават вредни за здравето на децата телефони. И на децата посегнаха и няма да им простят, както е видно - парите са над всичко! Виждате ли докъде стига чудовищната алчност на МТЕЛ? Shut up
  DefaultUser
 • Ха, и без това са боклуци. Не съм виждал на живо, но само по показателите се вижда кви са. Не може нищо да се прави. Нямат дори дисплей! Може само да се набират 5 запаметани номера и нищо друго! И струва 130 лева. Тия са луди. Има един цветен NEC за толкова. Ами те от МТЕЛ са готови на всичко, само и само да печелят праи и да грабят от клиентите си. Нищо чудно, че продават вредни за здравето на децата телефони. И на децата посегнаха и няма да им простят, както е видно - парите са над всичко! Виждате ли докъде стига чудовищната алчност на МТЕЛ?
  DefaultUser