Спортен автомобил и намалени цени за потребителите на Prima

Коледните предложения на мобилните ни оператори продължават. Сега е ред на "М-Тел" да зарадва потребителите на предплатените му услуги с една доста примамлива награда. Компанията обещава да подари автомобил Alfa Romeo GT Distinctive 2.0 JTS Selespeed на свой клиент, който е активирал карта Prima в периода от 15 до 31 декември. Късметлията ще бъде избран със специална томбола на 8 януари. В нея ще участват всички предплатени карти, активирани в посочения период, без значение от коя промоция и кога са били закупени. Спечелилият ще получи колата си в края на януари 2007 г.
Освен че имат шанс да спечелят спортния автомобил, всички, активирали карти Prima в периода 15-31 декември, ще ползват и 70% отстъпка от цената на разговорите в мрежата на "М-Тел" в празнични, официални и почивни дни, както и в часовата зона от 21 до 9 ч. до края на месец януари 2007 г.

  • Невероятна промоция, няма що. И какво е това намаление? Само до края на януари? Не си струва. Преди просто чаках да се въведе преносимостта на номерата, за да мина от Mtel на vivatel, но преди половин месец се отказах и директно минах на vivatel. Именно заради високите цени, защото ако има намаление, то е само за новите абонати.
    shadowman28
  • поогледай темите преди да пишеш нова
    Pezzi®