Стартирайте собствен блог в MobileBulgaria!

Стартирайте собствен блог в MobileBulgaria!
Скъпи приятели,

от създаването на сайта MobileBulgaria.com не спираме не спираме да го подобряваме и да добавяме към него все нови и нови възможности. Сега ви представяме най-новата секция "блог".

Какво е блог? Това е ваше собствено място в глобалната мрежа в което може да списвате свой онлайн дневник. Имате пълната свобода да споделяте с останалите читатели вашето мнение за неща, които ви вълнуват по тема, която изберете. Не е нужно да пишете само за комуникации или технологии - в блога си може да споделите как е минала разходката ви до близката планина през уикенда, срещата с приятели или да напишете мнението си за последният филм, който сте гледали. Може да поставите журнала си в някоя от категориите.

Блога е вашето онлайн място в което може да пишете под истинското си име, а публикуваното в него се превръща в свообразната ви визитна картичка пред света. От написаното другите ще добият някаква представа за вас - дали ще е добра или лоша зависи само от вас, затова нека запазим блоговете от нападки, обиди и неподходящо съдържание. Това е вашият дневник в който да споделите с останалите мнението си за всичко, което ви интересува.

И както винаги и сега очакваме вашите мнения и препоръки за да станат блоговете по-добри. Нека заедно продължим да правим от MobileBulgaria.com една от най-големите онлайн общности в България.

PS. След като активирате вашият блог, достъп до него ще имате на адрес blog.mobilebulgaria.com/потребителско име.