Стив Джобс е взел дейно участие в създаването на следващия iPhone

Стив Джобс е взел дейно участие в създаването на следващия iPhone
Слуховете, включително и тези, идващи от сигурен източник, вече постигнаха съгласие, че следващият iPhone ще е с диагонал на екрана поне 4". Освен това почти е сигурно, че ни очаква и нов дизайн, след като последните две издания бяха с един и същ. Източници на Bloomberg на свой ред подкрепят информацията за по-големия екран, но освен това изданието пише, че телефонът ще е с дизайн, който е създаден с участието на Стив Джобс преди смъртта му през октомври миналата година. Работата по устройството е започнала преди премиерата на iPhone 4S, като се очаква представянето му да бъде тази есен.

Преди време Джобс разкритикува смартфоните с големи дисплеи, макар тенденцията да беше към нарастване на популярността им. Новата информация подсказва, че основателят на Apple вероятно е променил отношението си и е приел увеличаването на екрана на iPhone като необходима стъпка за по-добра конкуренция с останалите устройства на пазара.

http://www.bloomberg.com/news/2012-05-17/apple-said-to-plan-overhaul-of-iphone-with-bigger-screen.html

 • [Quote]взел той....вдигнал е телефона и за 30 секунди е казал " запазете дизайна,малко повече рам и цпу,по-голям дисплей, и по-висока цена и готово" ето това е дейно участие [/Quote] Мии, че ти какво очакваш, така се ъпгрейдва телефон :) Е аз бих сложил и опция да ми прави бухтички и топло кафе (но турско мразя еспресо или да има избор). Това ли е иновация според теб :) Както и да е, искам да кажа, че епъл работят по два варианта на нов iPhone, с малък екран и с голям екран. Както и за таблет с малък размер. Напълно очаквано е, искат да пробият в ниския клас за да свалят от трона Нокиа и Сами. В таблетите, пускайки 7" таб, значи, че амазон и гугъл ще трябва да мислят за 99$ тегра 3 таб :D
  Crazy Heart
 • взел той....вдигнал е телефона и за 30 секунди е казал " запазете дизайна,малко повече рам и цпу,по-голям дисплей, и по-висока цена и готово" ето това е дейно участие :)
  [BG]Agent_Kowalski
 • Първата ми реакция на тая новина или слух по-точно е, че маркетинговия отдел на Епъл отново работи на пълни обороти. Иначе надали е трудно да се хване човек за нещо и да каже, по-това е работил шефа на компанията.
  osama11
 • Има още много забележки, главно в ОС, но така или иначе няма смисъл от това заяждане и спорене. Всеки си ползва това, което го кефи и гледа от различен ъгъл.
  E34v8
 • Разбира се, като всяко едно мнение, насочено срещу айФоун, в това нямаше смисъл. Вече не останах забележки към телефона (освен екрана и Флаш поддръжката), с които да се занимавате.
  keyone
 • Вече смятам да комуникирам с теб само и единствено в СПАМ темата.8)
  motofen2
 • Значи е обективно, когато се плюе по Apple, но не е обективно, когато се прави същото по Андроид? Е, да, прави сте, аз не виждам никакви доводи във вашите писаници, има разлика.
  keyone
 • ЕВАЛА на авторите на последните постове.Това е ОБЕКТИВНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ.Другите писаници,които са контра са преиначени и измислени тези на един ФАНАТИК-ЛУНАТИК :D;):P
  motofen2
 • Гледай сега, доколкото Айфоун е повлиял на интерфейса на Андроид не ми се коментира защото според мен няма значение. Все пак някой е измислил мобилния телефон и други производители са го "копирали". Някой е измислил и "clamshell" телефона и други производители са го "копирали". Някой е измислил вградената антена и другите производители са го "копирали". Кажи ми сега - кой от изброените по-горе да се е напъвал да патентова и после да съди за такива открития. Когато дадено изобретение се патентова - печели този който държи патента. Когато дадено изобретение е публично достъпно - печелим всички.
  iavorski
 • Те те светна само малко - apple не за измислили топлата вода. И преди тях имаше телефони със сензорни дисплей, телефони с ОС, телефони със сензорни дисплей и ОС. Другото - Да страшно много хора ще си купят телефона само защото техният БОГ СТИФ е взел дейно участие в създаването му, явно идея си нямаш колко са прости американците. И 3-то: Лесното на работа - с windows-а се работи много по-лесно Качество на хардуера - ами на нокия качеството е по-добро + windows => че трябва да си купят нокията.
  dada_
 • [Quote]Apple разработва самостоятелно А4, А5, А6 и т.н.[/Quote] Това съвсем не е вярно. Въпреки, че Епъл се опитват да го пропагандират, всъщност ползват чипове на Самсунг с някои малки промени. Това ако е самостоятелно разработване...
  E34v8
 • Apple разработва самостоятелно А4, А5, А6 и т.н. Както се казва Рим не е построен за един ден. За пример виж TI. Образци от OMAP5 има вече около година , а го представиха официално на CES 2012, заедно с готова платформа за разработчици. Ще го видим в продаждба H1 2013. Познай кога е започнала работата по чипсета?
  A4i
 • Айде направо до Айфон8 да го добутаме. Какво е планирано преди три години, че ще има пети модел ли? Логично
  edin
 • При технологичните компании новите модели са в различен стадии на разработка. Те се движат по една своеобразна поточна линия. Целият цикъл от започване работа по определен модел, до пускането му в продажба отнема на фирмите около 3 години. Така че бай Стиви е видял iPhone 5 и 6 много преди нас. Няма нищо чудно и необичайно в това.
  A4i
 • [Quote]Чичо Стив вече има статута на Исус. Понеже Ейпъл логично пред следващите години ще губи блестящите си резултати досега, съм почти сигурен, че името на Стив ще се намесва поне до Айфон7. За Айфон8 шефа на Ейпъл ще каже, че е сънувал инструкции от Стив. Щеше да бъде забавно, ако не беше толкова тъжно.[/Quote] Аххх Чичо Стив сега съветва отгоре как да се направи следващия айфон:D:D:D(blush);):P
  Beчния
 • [Quote]когато казах, че ограниченото момче[/Quote] Повече няма да се разправям с теб в темата.Точно ти да говориш за ограничени хора?! Че то тук по ограничен и праволинеен човек без грам въображение и чувство за хумор от теб просто няма.Компютъра ти мисли по разчупено от теб. Стийв е вече минало и само фирмата му се мъчи да изкара още малко печалба от името и нищо няма да се промени освен че промития ти мозък става още по-промит. Точка!
  AVKansazov
 • Май пропусна началото на темата, когато казах, че ограниченото момче така и не може да апрояви заслуженото уважение към Стийв и компанията му. После казах, че ако го нямаше айФоун, Андроид нямаше да е това, което е. После пуснах клипче, което оборва онова глупаво текстче от Укипедиа. А вие къде сте? @мобилфен - А каквоо друго да кажа за очвек, на който му обясних колко време отнема създаването на един модел и получавам отговор като твоя?
  keyone
 • [Quote]Съгласен съм затова аз ви давам факти, вие си смучете глупости от пръстите и не спирате. [/Quote] Факти??:| Къде са? Единствения факт тук е че не спираш да се изтъкваш и да ни повтаряш колко сме глупави и смешни и колко перфектен си ти и как винаги трябва да сме съгласни с теб.И нищо съществено по темите. Нарцис!
  AVKansazov
 • [Quote]Ти не знаеш ли? Станал е от гроба за да работи той е свръхчовек, паранормално явление и за някои дори господ [/Quote] ahhh как не се сетих леле че съм глупав :) :D
  Beчния
 • Чичо Стив вече има статута на Исус. Понеже Ейпъл логично пред следващите години ще губи блестящите си резултати досега, съм почти сигурен, че името на Стив ще се намесва поне до Айфон7. За Айфон8 шефа на Ейпъл ще каже, че е сънувал инструкции от Стив. Щеше да бъде забавно, ако не беше толкова тъжно.
  edin