Стив Джобс може би е искал да създаде кола преди смъртта си

Стив Джобс може би е искал да създаде кола преди смъртта си
Мики Дрекслер, който е шеф на компанията J. Crew, сподели по-рано през седмицата, по време на конференция на FastCompany, че преди смъртта си Стив Джобс е имал мечта да създаде автомобилът на Apple - iCar. Според Дрекслър, ако Джобс беше успял да създаде автомобил преди смъртта си, той би завзел поне половината пазар в Щатите и би променил коренно автомобилната индустрия. За Стив Джобс се знае, че почти до смъртта си е работил по няколко проекта, сред които има електронни учебници, които познаваме под формата на iBooks 2 и iBooks Author, както и приложението iTunes U. Смята се, че в момента компанията продължава да работи по свой телевизор, а един от проектите на Джобс, за които тепърва предстои да научим подробности, според слуховете е бил свързан с фотографията.

 • Много умно сравнение:D(yes) Един съвет ако позволиш,Колега смени си снимката и ника,тези не ти подхождат.
  Beчния
 • Представям си какво би представлявал iCar: - от iTunes ще се купуват мелодии за клаксона - капака няма да се отваря и акумулатора няма да може да се сменя, освен в сервиз - стъклата ще са Горила и няма да се драскат - за да се тунингова колата, ще трябва да се джейл-брейкне - Сири ще бъде интегрирана с навигацията - воланът, мигачите, фаровете и т.н. ще бъдат изобразени на капацитивен мултитъч дисплей - коланите ще се казват iBelt, а седалките iSeat и ще струват майка си и баща си - колата ще има нужда от СИМ карта, за да работи - прозорците ще се отварят само чрез платено приложение iWindows, свалено от тюнса - ще можеш да си свалят скин за бутона за стартиране - естествено, платено - ръчната спирачка ще се управлява чрез слайдване на пръста - с акселерометрично дистанционно с тъчскрийн ще можеш да си караш колата от задната седалка :D:D:D
  Troll_
 • С капаците напреееед газииии. Веднага включи защитата :D първосигнално ;) Очакваме в следващата новина че е осъществил контакт с извънземните. И те вече ползват айфон :D
  AVKansazov
 • А бе ти защо извърташ нещата и ме наричаш хейтър ?!(angry) Няма такова нещо.И виж сега,декември планирам да си взема предстоящия айфон.Ако го одобря.И понеже тогава ще разполагам с някой нов Андроид възнамерявам да си оставя по-ценния за мен апарат за постоянно ползване. П.С.И спрямо твоите НЕВЕРНИ приказки възнамерявам да отговарям в спам темата,за да се придържам към конкретната тема.
  motofen2
 • Аз предлагам да направим референдум за хейта да стане официално национален спорт. Тук някои хора не биха могли да дишат без да излеят солидна доза хейт всеки път като чуят някоя омразна за тях марка. Най-често това са най-добрите търговки марки или много успели световно известни личности. Завистта на тъмния балкански субект наскоро открил чудото наречено интернет(разбира се български сайтове плагиати) е безгранична. Иначе по темата Стив Джобс е споменавал, че се възхищава на Мерцедес и е получавал вдъхновение от тях най-вече за дизайн.
  Nistel
 • [Quote] е имал[u][B] мечта[/B][/u][/Quote]:D По света има поне 4 000 000 000 мечти и поне 1 000 000 са на умни и интелигентни хора,ама тук при нас важи правилото от времето на комунизма "СССР като пръдне в БГ се на...ат":D:D та сега някои го прилага при своите фетиши (no)(no)
  rado243
 • Едно мнение и то показва колко навътре си с развитието на каквито и да е технологии. Хинт: това, за което говориш ти, можеше да стане преди 15 цели години.
  keyone
 • [Quote]Според Дрекслър, ако Джобс беше успял да създаде автомобил преди смъртта си, той би завзел поне половината пазар в Щатите и би променил коренно автомобилната индустрия.[/Quote] Ама сериозно?!?!КАК?????????Автомобилната индустрия може да се промени единствено ако се изостави сегашното гориво и се премине към друг енергиен източник за задвижване.А това няма да стане посмъртно при това петролно лоби в щатите и изобщо в глобален аспект.Намека за някакви електронни и софтуерни разработки в наземния транспорт са детски залъгалки.Абе от коя бърлога на лунатици идват тези теми...(whistle):X(woo)
  motofen2