Стрийминг услугата за видео Apple TV+ ще е налична през есента

Стрийминг услугата за видео Apple TV+ ще е налична през есента

Apple обяви своята дългоочаквана услуга за стрийминг на видео, която се казва просто Apple TV+. Тя ще осигури на абонатите оригинални сериали, филми и документални продукции и ще заработи тази есен, като ще е достъпна в над 100 страни - надяваме се и България да е сред тях. Засега няма повече подробности за цената, но знаем, че компанията ще осигури ексклузивно съдържание от популярни артисти, режисьори и продуценти като Опра Уинфри, Стивън Спилбърг, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун, Джейсън Момоа, Джей Джей Ейбрамс, М. Найт Шаямалан и др.

Преди това през май излезе и нова версия на приложението Apple TV, което ще събере различни начини за откриване и гледане на сериали, филми, спорт, новинарски емисии и т.н. в iPhone, iPad, Apple TV, Mac, умни телевизори и стрийминг устройства. Потребителите ще могат да се абонират за нови Apple TV канали като HBO, Starz, SHOWTIME, CBS All Access, Smithsonian Channel, EPIX, Tastemade, Noggin, MTV Hits и др., a Apple ще получава част от абонамента.

Apple TV ще осигурява препоръки за съдържание от над 150 стрийминг услуги, а освен това ще предложи достъп до филмите и сериалите, които сега са налични в iTunes Store. Приложението ще е налично през пролетта за телевизорите на Samsung, а след това ще достигне до устройствата на Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony и VIZIO. По-късно през годината потребителите на определени телевизори VIZIO, Samsung, LG и Sony ще могат и да прехвърлят към тях съдържание от iPhone и iPad чрез AirPlay 2.

Източник: Apple

Оферти на деня