Surface е таблетът, който искат потребителите, смята Стив Балмър

Surface е таблетът, който искат потребителите, смята Стив Балмър
Когато човек прави нещо, той трябва да вярва в него, за да успее, затова не можем да се сърдим на Стив Балмър, който смята, че таблетите Surface са това, което потребителите наистина искат. В наскорошно интервю за CNBC изпълнителният директор на Microsoft е споделил, че според него до момента на пазара на таблети не се появявал продукт, който да отговори на всички изисквания на потребителите. И нито Google, Apple или Amazon имат продукт, който ще позволи на потребителите да работят и да се забавляват и който може да бъде и таблет, и компютър. Явно за Балмър успехът на iPad не е достатъчно показателен и според него именно серията Surface ще отговори на желанията на търсещите таблети. Смели думи, които, надяваме се, ще успеем да проверим скоро, въпреки че официално Surface ще достигне до България в началото на следващата година.

http://allthingsd.com/20121029/microsofts-ballmer-surface-is-the-tablet-consumers-really-want/

 • Защо? Който харесва wp, ще хареса и RT. Преди да излезе нексус 10 бях решил да си взема surface RT, но сега доста се разколебах (най-вече заради липсата на карта за памет в нексуса) и ще решавам след като ги пробвам и двата един до друг в магазина след 2-3 седмици. :)
  makeno
 • Не знам дали M$ осъзнават каква глупост правят по този начин...
  fintaraBG
 • Гледал си Windows RT таблета , който е за 900лв. Той ще работи само със софтуер за Windows RT. Другият Джам 8 таблет е 2 000 лева , той вече е съвместим с някаква част от touch enabled софтуера за Windows 8. Правете разлика между двата модела, трудно е но положените усилия си заслужават. (woo)
  A4i
 • Как не са му сложили 3G ... Иначе таблетът го разгледах на клипчета та то си е истински лаптоп за 900 лв с тъч екран. Няма по - добър таблет според мен в света с друга ос различна от W8. Та с това нещо може да правиш всичко с което нито един таблет не може :D Станаха на смях другите производители.
  edis_feyziev