A1, Samsung и HBO GO с награди за иновации от „Продукт на годината 2019“

A1, Samsung и HBO GO с награди за иновации от „Продукт на годината 2019“

Вчера на специална церемония бяха раздадени наградите от родното издание на международните награди „Продукт на годината“. Световният конкурс се провежда в над 40 страни, а неговото издание за България е трето поред. Целта е потребителите да получат по-добра представа за най-новите и иновативни предложения на пазара в различни категории.

Победителите в отделните категории се излъчват от потребителите чрез независимо национално представително проучване, реализирано от авторитетна изследователска агенция. За България проучването бе осъществено от Nielsen Bulgaria сред 2000 респонденти, следвайки уникалната методология на програмата.

В третото издание на конкурса за иновации се състезаваха десетки нови продукти и услуги, лансирани на българския пазар през последните 18 месеца, които бяха позиционирани за целите на проучването в 25 категории. От всяка категория бе излъчен само по един победител в резултат на независимия потребителски вот.

Сред отличените са A1, която заслужи призовете за дигитални разплащания с A1 Wallet и умни решения за дома с А1 Smart Home. ОББ пък получи награда за своите мобилни банкови услуги благодарение на ОББ Мобайл. Първа инвестиционна банка зае лидерската позиция при кредитите с програмата Smart Lady и банковите карти със специалната дебитна карта за деца и тийнейджъри.

HBO България също спечелиха приз в категорията за съдържание до поискване чрез услугата HBO GO, а при мобилните телефони първото място отиде при пазарния лидер Samsung, който бе отличен за фаблета Galaxy Note9.

Оферти на деня