Swarm връща реалните бонуси за чекиране в различни места

Swarm връща реалните бонуси за чекиране в различни места

Най-новата версия на приложението Swarm, което предлага възможност за вписване в различни места, връща една от оригиналните възможности на Foursquare преди създателите му да отделят опцията за вписване в приложението Swarm. Екстрата се нарича Swarm Perks и отново позволява да потребителите да печелят различни реални бонуси и награди чрез отбелязване на посещенията си.

Досега се предлагаха само виртуални награди като монети и възможност за сравняване на активността с тази на приятелите в седмична класация. Новата опция има две части. Едната носи отстъпки при вписване на специфични места – например чекиране в магазин може да донесе определена отстъпка от цената на даден продукт. Потребителите трябва само да покажат телефона си на касата, за да бъде сканиран специален код и така да се приложи намалението.

Другата новост е въвеждането на седмична томбола за изтеглянето на голяма награда измежду всички, които са се чекирали в определени обекти – първото предизвикателство е свързано с отбелязването в 3 летни места като стадиони, плажове или тематични паркове през следващите 2 седмици, а наградата е пътешествие навсякъде по света на стойност 10 000 долара. За жалост засега предложението е налично само за жителите на Щатите.

Източник: Foursquare, Engadget