T-Mobile: Опашките за OnePlus 6T бяха по-дълги от тези за iPhone

T-Mobile: Опашките за OnePlus 6T бяха по-дълги от тези за iPhone

На събитието за представяне на OnePlus 6T беше обявено и голямо постижение за китайска компания. Тогава стана ясно, че T-Mobile ще продава ексклузивно телефона в САЩ и с това OnePlus 6T става първият китайски флагман, продаван официално на американския пазар. Според представител на оператора, цитиран от Business Insider, опашките за устройството в основния магазин на оператора в Ню Йорк са били по-дълги от тези за iPhone.

Препоръчани оферти

Причината за това е, че продажбите започнаха ексклузивно в магазина на T-Mobile на площад “Таймс Скуеър” три дни преди официалното пускане на устройството на пазара. Освен това е атрактивна и промоционалната цена от 580 долара, която може да се намали дори до 280 при връщането старо устройство.

Успехът на един смартфон отвъд океана е силно зависим от подкрепата на операторите, а партньорството между T-Mobile и OnePlus е станало възможно с подкрепата на Qualcomm, които се надяват да заемат голям пазарен дял при 5G модемите. 6T няма 5G възможности, но догодина компанията обещава да представи модел с такива, а по данни на Canalys OnePlus е третият най-голям клиент на чиповете на Qualcomm след Samsung и LG.

Източник: Business Insider

 • Имах намерение да си го взема за коледа и така планувано да приключа с WP, но нещата се случиха непредвидено и реших да се върна в бащината къща доколкото може да се каже, че е такава сегашната Nokia, засега нямам забележки.
  n1
 • Аре моля ти се, в чужбина са също толкова комплексирани колкото и ние сме. Една позната от Италия има колежка, която си е купила айфон и се оплаквала как това не може да направи с еди какво си не можела да свикне и не знаела как става и при въпрос защо си е взела такъв телефон, отговорът бил - защото всички са с айфон.
  D0N4T3LL0
 • Ами 99% са такива. Дали са много пари защото си мислят, че си купуват престиж, но са просто едни от многото... С пари не можеш да си купиш знания и образование вижда се нагледно от пишещите в този форум "горди" притежатели на наЙфон.
  PoceH_BS
 • [Quote]Когато всеки друг апарат в средния клас и цена 500-600 лв. покрива нуждите му, защо си купува апарат за 3000 лв.? Колко совалки ще изстреля с него?[/Quote] Е, чакай сега, iPhone-и има много за под 3,000 лева. Искаш да кажеш, че всеки, който изпозлва iPhone, е технически неграмотен, защото е дал много пари за него ли? Защото аз това те питах.
  muamamu1
 • [Quote]Ми изкарай пари и ти да можеш цървул[/Quote] Пари имам достатъчно, но не ги давам за боклуци. Цървул можеш да казваш на себе си. [Quote]Каза го техно гуруто с китайска пръчка за 150 лв...[/Quote] Китайската ми пръчка струва много повече от 150 лв., но ми върши много повече работа от прехвалените боклуци за 3к лева.
  PoceH_BS
 • Каза го техно гуруто с китайска пръчка за 150 лв...(whistle)
  Apple_fan
 • Ми изкарай пари и ти да можеш цървул
  Ragacone
 • Когато всеки друг апарат в средния клас и цена 500-600 лв. покрива нуждите му, защо си купува апарат за 3000 лв.? Колко совалки ще изстреля с него? п.п. Виждал ли си руска "мутреса" как си купува телефон, алкохол, кола? "Искам последния модел наЙфон - най-скъпият в розово. Искам най-скъпото уиски, понеже нямам идея кое какви вкусови качества има. Искам последното X7, ама най-лаченото...". Да продължавам ли? п.п.2 Не знае закона за движение по пътищата, движи се по тротоара и блъска пешеходците защото и пречат и като дойде ГИБДД, започва реФ или обаждане до някой мужиК... (no)
  PoceH_BS
 • Да, ограничения има (доста). Да, Apple е една безкрайно лакома компания, чийто практики са чиста подигравка с потребителите им. Да, хвалят се със софтуерна поддръжка, но хардуернат им поддържка е под всякаква критика, за да могат да прибират максимално количество пари. Само че не разбирам как така човек автоматично става "технически неграмотен", ако нуждите му са свързани изцяло с контакти с други хора, малко музика, някое друго видео в Youtube, интернет и други основни функции, които всеки апарат покрива без проблем?
  muamamu1
 • Да те питам и теб в коя паралелна вселена живееш? Не си чел нищо и не знаеш нищо за ФИАСКОТО на нагризаните с 6-ците, а сега и със 7-ците? Изрови си главата от пясъка!
  PoceH_BS
 • Муахахахахахаха, самоизключвали се викаш, като падне на 40-50 % батерията?!? Ела да видиш моят Айфон СЕ, обновен до 12.1 - с 2% оставаща батерия мога поне два часа да пиша чат съобщения, да погледна това-онова из фейсбука и нет-а, и да проведа няколко телефонни разговора!
  Воден-дух
 • Искат наЙфон защото си мислят, че е форма на престиж, а реално е едно НИЩО! Никой уважаващ себе си технически грамотен човек няма да си купи това подобие на смартфон с всевъзможните му ограничения. Но за ограничено мислене - ограничени смартфони. Това с дългогодишната поддръжка е толкова изтъркано, че няма на къде повече - само цифричките се сменят, но старите бангии не получават новите функци за разлика от Андроид, където като получиш новата версия имаш всички функции на старата си бангия. За батерията - отново смях в залата! Защо "скопиха" 6-ците, а сега и 7-ците, щото са много издържливи и при 20% планирано износване старите бангии се самоизключват за разлика от Андроид смартфоните, които го правят след като останат с под 1% батерия, а не още на 40-50% да ти се самоизключва "премиум" боклука!
  PoceH_BS
 • И руснаците по родното черноморие (които не са от заможните), 90 % са с айфон, 5-6 % - със Самсунг, и тук-таме някой с Хуауей, Шиоми, Леново или Нокия от новите... Всеки иска хубав, макар и по-скъп, телефон с лесна за работа оптимизирана и за по-старите модели ОС, дълга издръжливост на батерията и при голямо натоварване и дългогодишна поддръжка на софтуера :)
  Воден-дух
 • Те и чистачките и боклукчийте в СОХО-то са с наЙфони, И?
  PoceH_BS
 • Нокия не съм виждал тук но едно е факт 99% ползват айфони
  Ragacone
 • Ами помня първите поколения iphone иновативни, интересни и по-евтини от тогавашните сматфони флагмани с Уиндоус. А сега какво направи Тим Кук, печалбарство. В вдин момент потребителя просто ще му обърне гръб
  dancho612
 • Не, в Раз град.
  Вито
 • Във Великобритания използват основно два бранда и това са Apple и Samsung, затова и Nokia (HMD Global) станаха толкова бързо номер три там.
  NickRey
 • Пазара в Димитров град ли да дам ?
  Ragacone
 • Сохо да го даваш за пример...
  tzincbg