Telenor предлага услугата за спортно съдържание Play DiemaXtra

Telenor обяви, че вече предлага на своите частни абонати услугата за спортно видео съдържание Play DiemaXtra. Тя е достъпна не само като допълнителен пакет, но и като част от избрани абонаментни планове на оператора. В Play DiemaXtra има спортно съдържание с HD резолюция, включително мачове от Първа и Втора лига на българското първенство по футбол, Висшата лига на Англия, Лига 1 на Франция, мачове от първенството на Националната баскетболна асоциация (NBA), българското първенство по волейбол, всички състезания от календара на "Формула 1", както и избрани боксови събития.

С Play DiemaXtra клиентите на Telenor ще могат да гледат на живо и телевизионните канали Diema Sport и Diema Sport 2, без да е необходимо да имат абонамент за тях с доставчик на платена телевизия. До 31 януари Play DiemaXtra е без допълнително заплащане за първите 12 месеца при подписване на двугодишен договор за абонаментните планове "Тотал" с месечна такса 31.99 лв. или по-висока, както и за плановете "Интернет 20.99" и "Интернет 29.99". След изтичането на първата година от срока на договора цената на услугата е 5.99 лв. на месец, като прекъсването на абонамента е възможно по всяко време и без неустойки.

Play DiemaXtra е достъпна и като допълнителен пакет с цена 6.99 лв. на месец, като се предоставя безплатен едномесечен тестов период. Услугата трябва да се активира в приложението MyTelenor и след това да се направи регистрация в безплатното мобилно приложение Play DiemaXtra, което е налично за устройства с Android и iOS. Освен това Play DiemaXtra може да се ползва и чрез компютър на адрес play.diemaxtra.bg. След успешна активация и регистрация клиентите на Telenor ще могат да ползват услугата в до пет устройства, а едновременно съдържание ще може да се гледа на до две устройства.

  • Трудно ти се разбира поста, но ако правилно съм схванал, жалваш се, че не спазват формулата ли? Но те сега не ги разделят мегабайтите за роуминг и за в България и тая формула не е приложима.
    samoznai
  • Повишени цени на плановете, намаалени МБ както за България така и в роуминг.
    dinkov2310
  • Моля да се отрази как Теленор нарушават Европейската роуминг регулация. В ниските тарифи включените MB за роуминг трябва да са в пъти повече! Формулата за определяне на MB в роуминг в ЕС е дадена от BEREC и се прилага за всички тарифи с неограничени данни на максимална скорост (било то на ниска или на висока скорост): 𝑇ℎ𝑒 𝑡𝑜𝑡𝑎𝑙 𝑛𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝑝𝑟𝑖𝑐𝑒 [w/o VAT] / 𝑅𝑒𝑔𝑢𝑙𝑎𝑡𝑒𝑑 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑐𝑜𝑛𝑛𝑒𝑐𝑡 𝑝𝑟𝑖𝑐𝑒 𝑝𝑒𝑟 𝑀𝐵 ∗ 2 = FUP for EU roaming[MB] Превеждайки формулата, спрямо най-ниската тарифа: 10.83лв без ДДС / 0,0115 * 2 = 1833 MB за роуминг в ЕС Това е истинската история в тази новина. Това, че дават Диема в най-скъпите им планове е само за да замажат очите на хората.
    mislitel