Таблетът Xperia на Sony изглежда повече от добре

Таблетът Xperia на Sony изглежда повече от добре
Наскоро научихме повече подробности за очаквания от Sony таблет с марката Xperia и дори видяхме негови изображения. Те обаче не бяха с достатъчно висока резолюция, за да успеем да оценим дизайна на таблета, но като цяло той следва формата на предшественика си и отново прилича на книга с подгънат край. Междувременно Xperia Blog публикува три нови кадъра на таблета и на тях устройството изглежда повече от добре - поне е с дизайн, който го отличава от този на останалите модели на пазара. Снимките потвърждават наличието на бранда Xperia и освен това показват интерфейс, който до голяма степен прилича на този в смартфоните на Sony. Според предварителната информация таблетът ще разчита на NVIDIA Tegra 3 процесор и ще има 9.4" дисплей с резолюция 1280 x 800 пиксела.

http://www.xperiablog.net/2012/08/09/the-sony-xperia-tablet-looks-gorgeous-check-out-these-new-pics/

  • Единственото което кефи е логото на СОНИ което ми напомня за някогашните успехи на марката. За съжаление напоследък няма с какво толкова да впечатлят. Само заклетите фенове ги купуват!
    ion4ev
  • Представете си 10 инча с още 2 инча рамки - това ще е нещо огромно! Почти невъзможно за ползване!!!
    ion4ev
  • Дори като се замисля изглежда с огромни рамки около дисплея, което на напоследък е много демоде - всеки милиметър трябва да се използва!
    ion4ev