Тази година изглежда няма да видим OnePlus 8T Pro

Тази година изглежда няма да видим OnePlus 8T Pro

И тази година очаквахме OnePlus да представи подобрен/и вариант/и на флагманската си серия смартфони, но изглежда сега ще видим само едно такова устройство. Ако информацията на лийкъра @MaxJmb се оправдае компанията ще представи само OnePlus 8T. Той загатва за това с публикация на изображение, в което е задраскана думата Kebab2, а това е и предполагаемото кодово название на OnePlus 8T Pro.

Препоръчани оферти

Междувременно наскоро се появиха и част от параметрите на OnePlus 8T. Той изглежда ще предложи по-висока честота на опресняване до 120 херца и е възможно да има плосък AMOLED екран. Основната камера ще е четворна и ще се състои от 48MP сензор, 16MP с ултраширокоъгълен обектив, 5MP за макроснимки и 2MP за боке ефекти. Главният сензор обаче ще е от по-ново поколение спрямо този на OnePlus 8.

По отношение на дизайна едва ли ще има някакви значителни промени, но сред основните параметри ще са чипсет Snapdragon 865+ в комбинация с 8GB RAM и 128GB памет за файлове. В софтуерно отношение без изненади ще е налична Android 11 с OxygenOS 11. Премиерата на новото устройство ще е към края на този или началото на следващия месец.