Телефон с дизайн, вдъхновен от Ботичели

Телефон с дизайн, вдъхновен от Ботичели
Посветен на великия ренесансов художник Сандро Ботичели и вдъхновен от неговата картина "Раждането на Венера" е новият фешън телефон на Samsung, показан по време на изложението "Связь Експоком 2006" в Москва. Лицевият панел на E500 е покрит с кожа, като устройството ще се предлага в два цветови варианта. Спецификацията му включва EDGE и трибандови възможности, TFT дисплей с резолюция 176 х 220 пиксела (262К цвята), 1.3МР камера, 80МВ памет, mp3 плеър, Bluetooth и външен огледален OLED дисплей (80x64 пиксела). Продажбите на Samsung E500 ще започнат през второто тримесечие първо в Русия, а след това и в Европа.

 • приемам бате щото на времето ако си спомняш за времената на MOTOROLA StarTac то samsun копира идеята за мида за V-shape и после с чужда пита голям помен направихааааа........:)))
  x-factor
 • Една малка забележка ;) - крайно време беше и SAMSUNG да изкопират нещо FASHION и от NOKIA
  ID™ Xenium
 • крайно време беше и SAMSUNG да изкопират нещо FASHION от NOKIA. Tова си е живо копие на серията L'Amour на NOKIA а и наистина са смешни и това за вдъхновението от Ботичели е срам за великия ренесансов художник...
  x-factor
 • А чалгата е най-слушаната музика в България. На запад си имат Бритни :)
  Navo
 • Да,но всичките тези телефони са хитови,нали?
  Леонард