Телефон за по-добра концентрация

Телефон за по-добра концентрация
Новината, свързана със Samsung, сега е анонс в Южна Корея на новия SCH-S350, който освен че е снабден със задължителните напоследък аудиоплеър и камера (VGA), включва и GPS. Интересният факт е свързан с музикалните възможности на апарата: според Samsung, когато се плейва определен тип музика, телефонът излъчва алфа вълни, които помагат за подобряване на концентрацията и паметта. Странна работа.

  • Това е най голяма глупост която съм чувал напоследък и съм сигурен че ще струва поне 150-200 лв пове4е от телефон от същия клас, а като го гледам и е тези дето се плъзгат което е още поне 200 лв. И къкво излиза на пазара излиза телефон за 350лв, а Samsung вкарват \"hi-tech\" технологии вътре и става 700лв. Samsung могат да си го..... P.S. Ако тази тема ви е интересна може да потърсите новия климатик на Mitsubishi който забавял старението. Как може да се гордеят с подобна измишлотина. Спирам че се разпиказвах много :) :] имаше и някакви японски рингтонове дето увеличават гърдите...
    DefaultUser
  • Това е най голяма глупост която съм чувал напоследък и съм сигурен че ще струва поне 150-200 лв пове4е от телефон от същия клас, а като го гледам и е тези дето се плъзгат което е още поне 200 лв. И къкво излиза на пазара излиза телефон за 350лв, а Samsung вкарват \"hi-tech\" технологии вътре и става 700лв. Samsung могат да си го..... P.S. Ако тази тема ви е интересна може да потърсите новия климатик на Mitsubishi който забавял старението. Как може да се гордеят с подобна измишлотина. Спирам че се разпиказвах много :)
    dante