Телефонът с 10MP камера на Samsung излиза на пазара

Телефонът с 10MP камера на Samsung излиза на пазара
От Samsung обявиха официалното пускане на SCH-B600 на корейския пазар. Припомняме, че моделът е първият телефон с 10 MP камера, който беше представен през март на изложението CeBIT. Телефонът е по-тънък и по-лек от SCH-770, който е със 7,7 MP камера, има 3х оптично и 5х цифрово увеличение за камерата, автоматичен фокус и LED светкавица. Телефонът също така поддържа настройки за баланс на бялото, ръчен фокус, правене на серии от снимки и избор за интервал за снимане. Екранът е TFT с диагонал 2,2 инча, QVGA резолюция и изобразява 16М цвята. SCH-600 поддържа и мобилна телевизия чрез вграден DMB тунер. Телефонът разполага още с Bluetooth, печат през PictBridge, гласово разпознаване, mp3 плеър, ТВ изход и MMCmicro слот за допълнителна памет. Цената му ще бъде около 950 щатски долара.

 • Не знам какво толкова се разгорещихте от новината: От Samsung обявиха официалното пускане на SCH-B600 на КОРЕЙСКИЯ ПАЗАР !!! А освен това телетона работи в CDMA мрежа , тоест никога няма да дойде в БГ.
  board
 • Незнам кога ще излезе 10 MP на Nokia но като излезе 5 MP на Sony Ericsson ще кърти мивки защото снимките на N95 неса кои знае какво.
  Plamen20
 • не тебе а първия коментирал темата
  Marseille
 • Мен ли неможеш да рабереш .Ако е така незнам написал съм го ясно и просто .че новите нокии са много дефектни .И много хора се оплакват от това и са изгорели в смисал купили са си и им се е развалил .Имах предвит да опрвят тях и после да мислят за по нови модели .И ги сравних с сименс новите им модели че запреличват на тях:стари добри и здрави а новите -трошки .Нещо друго неясно
  Vinety
 • as-sum-tuka-spi --> Моля те преведи ми какво си се опитал да кажеш че нищо не ти се разбира - еба ти словореда, еба ти изразите
  iavorski
 • Те нокия първо да си упрвят сегашните телефони че започвт да преличат на сименс .Че тогава да мислят за 10мп.От тая е и н серия колко хора ревът от тях
  Vinety
 • Тоя телефон трябваше да има и ксенонова светкавица и щеше да удари всички в земята. Но конкуренция ще има, може би СЕ ще изкарат нов СайбърШот. Ако има всички характеристики на камерата на Самсунга + ксенона...няма да има равен.
  L`Amour
 • Nokia n99 e nai noviq gsm na nokia s 8 mp kamera
  sinio
 • Бъди сигурен че борбата за мегапикселите ще е жестока и в нея NOKIA лидера сред производителите на мобилни телефони няма да пропусне да наддава. Април месец 2007 нищо чудно следващият модел от N series да е с 10 MP камера.
  apolon25