Телефоните Nokia Lumia с безплатен мобилен интернет за няколко месеца от VIVACOM

Телефоните Nokia Lumia с безплатен мобилен интернет за няколко месеца от VIVACOM
Преди появата на първите телефони с Windows Phone 8, VIVACOM се кани да стимулира клиентите си да изберат някой от моделите на Nokia от серията Lumia. Операторът прави това, като осигурява на всеки закупил телефон с Windows Phone на Nokia допълнителен пакет +DATA Unlimited S с 50 МB интернет на максимална скорост, без договор и със 100% отстъпка от месечната му цена до края на януари 2013 г. Междувременно в Windows Phone Marketplace се появи и разработено от VIVACOM приложение за достъп до актуалните новини от България и света на TV Европа, което може да се използва безплатно от всички притежатели на смартфон с Windows Phone.

 • Жалко, като прочетох заглавието на темата се искефих понеже януари ми предстои преподписване на Мегакол М и, както съм се надъхах на Л 920 с 50мб нет в добавка щеше да ми е екстра за целия срок от договора, като подарък.:( Ей вие от Виваком, които четете в този форум, ползвам вашите услуги и съм много доволен, защо не поглезите съществуващите ви абонати а и да си спечелите нови, като направите офертата за целия срок от договора? Сигурен съм, че и доста устройства, ще продадете!;)
  Ванката
 • Хм, аз също се подведох, че е за цялата 2013.... отново ефтин ПР.
  Parmenion
 • Да, вярно, обърках се, че е до януари 2014:D Е така съвсем не си струва да се споменава, освен ако нямат предвид, че промоцията е валидна дотогава, а нетът важи докато си спреш/промениш пакета.:)
  mkpetrov
 • пише до януари .. не за целия срок на договора... :) [Quote]осигурява на всеки закупил телефон с Windows Phone на Nokia допълнителен пакет +DATA Unlimited S с 50 МB интернет на максимална скорост, без договор и със 100% отстъпка от месечната му цена до края на януари 2013 г.[/Quote]
  Loоper
 • На пръв поглед супер, но като човек погледне реално на нещата - този пакет е някакви си 60 лв за година, и то без промоция, а в момента с промоцията е 45 лв за година (С едногодишен договор). Някакси не го виждам като стимул да си взема точно такъв телефон. Вече ако така или иначе бих го направил, тогава е добре дошло.(whistle)
  mkpetrov