Телефоните от L-серията на LG с 10 милиона продажби

Телефоните от L-серията на LG с 10 милиона продажби
Тази година LG отбеляза завиден ръст в доставките на смартфони, довели до подобряване на положението на подразделението на компанията при умните устройства, а освен това представи впечатляващи модели като Optimus G и Nexus 4. Преди тях обаче на пазара се появи L-серията от телефони, която предложи достъпни в ценово отношение устройства с атрактивен и стилен дизайн. Оказа се, че от четирите модела в нея, които се предлагат в над 50 пазара, са се продали в тираж от 10 милиона броя и компанията не пропусна да се похвали с това постижение, което определя като скромно.

Освен това LG изтъква, че продажбите са доказателство, че потребителите имат различни нужди и изисквания не търсят еднакви устройства, каквато е стратегията на някои от конкурентите на компанията.

 • Аз през юни си взех оптимус 3D, от промото на Вива, щото много ме радваше телефона. Сега се радвам, че успях да го разкарам след 2 месеца късане на нервите. НИКОГА повече LG, говоря за телефони. Може ли да направиш качествен апарат с никаква подръжка, пропуснати обаждания и съобщения при това със стоковия ром, шок и ужас. Да си ги носят на рамо. Между другото още чака сандвича (woo), и така.
  Jul 72
 • Явно не го ползваш много често
  Toneta
 • аз съм с л400 и не мисля че съм се набутал
  Arthur
 • Не мисля, че това е най-културния начин да накараш хората да се аргументират... Успех и на теб
  Toneta
 • Извинявай, защото умишлено те засегнах,но се дразня когато се пускат коментари без аргументи.А що се отнася до грешките,граматиката никога не ми е била силната страна,мен ме бива в други области но това не е тема за тук.Айде успех и късмет.
  tenito
 • Иначе съм съгласна, че устройствата са много стилни...
  Toneta
 • Казвам го, защото съм притежателка на такова устройство. Не си струва... Телефонът е ужасно бавен. Приложенията крашват доста често. Също така, има някои неща, които са по-изпипани при Самсунг например. Не възнамерявах да отговоря на нападателния ти и пълен с грешки коментар, но осъзнах, че ще е хубаво да го споделя за тези, които са планирали да си вземат такъв телефон.
  Toneta
 • Така ли,я се аргументирай,или просто си чешаш езика за да покажеш колко си умен(а).Между другото аз имам SGS2,но това не пречи да видя че LG правят много добри и стилни устройства и по нищо не отстъпват на другите водещи фирми.Със свръх умния си коментар явно няма да впечатлиш никой......А за тези които държат на правописа,ако съм сбъркал някъде моля да бъда извинен,все пак не съм граматически корифеи.
  tenito