Ето кои мобилни игри поддържат висока честота на опресняване

Ето кои мобилни игри поддържат висока честота на опресняване

Все повече смартфони от висок клас разполагат с дисплеи, които поддържат висока честота на опресняване между 90 и 120Hz, което позволява постигането не само на по-плавна работа на интерфейса, но и на плавен геймплей в различни игри. Първият такъв телефон беше Razer Phone, който се появи през 2017 и беше последван от Razer Phone 2 през миналата година. ASUS също разполага с два подобни модела – ROG Phone и ROG Phone 2, а от насочените за игри устройства можем да отличим още ZTE nubia Red Magic 3.

Достъпни са и няколко модела, които не са предназначени и маркетирани като гейминг устройства, макар да отговарят на очакванията за такива – OnePlus 7 Pro, Sharp Aquos R3, а скоро към тях ще се присъедини и Google Pixel 4. С наличието на все повече модели, поддържащи високи честоти, е нормално да се появи и адекватното съдържание, което в конкретния случай е под формата на увеличаваща се колекция от игри.

Благодарение на Android Police разполагаме с почти изчерпателен списък с мобилни игри, които поддържат геймплей при до 120 кадъра в секунда. Налични са заглавия от различни категории, но очаквано преобладават тези с по-динамично действие като шутъри, рейсинг и други. Ако разполагате с някой от гореспоменатите модели със сигурност ще успеете да откриете игра, която да допадне и на вашия вкус.

Препоръчани оферти