Telenor стартира услугата multiSIM за всички клиенти с абонамент

Telenor стартира услугата multiSIM за всички клиенти с абонамент

Telenor обяви, че за всички свои клиенти с абонаментен план с включена мобилна гласова услуга започва да предлага новата допълнителна услуга multiSIM. С нея е възможно използването на един номер едновременно в смартфон и смарт часовник в рамките на страната. Услугата може да се активира през приложението MyTelenor и е с месечна такса 4.99 лева. Има и такса активация от 4.99 лв, но в момента има промоция, която носи отстъпка от 4.99 лв за първия месец.

multiSIM позволява да се използват основните параметри (минути и мобилни данни) на тарифния план на клиента без да е нужно двете устройства да са в непосредствена близост. Услугата е подходяща и за водещите активен начин на живот - така по време на спорт със съвместимите умни часовници може да се провеждат разговори и да се ползва мобилен интернет без да е нужен телефон.

Смартфонът като основно устройство може да работи както с физическа SIM карта, така и с eSIM. Смарт часовникът обаче трябва задължително да поддържа eSIM. В сайта на Telenor има списък със съвместимите с услугата устройства, а сред тях са часовниците от сериите Samsung Galaxy Watch4 и Huawei Watch 3. Засега не се поддържат умните часовници на Apple.

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция