Telenor стартира нова игра с награди в приложението MyTelenor

Telenor стартира нова игра с награди в приложението MyTelenor

От днес до 7 август 2020 г. потребителите на мобилното приложение MyTelenor на Telenor могат да участват в новата кампания „Колелото на късмета“. Сред наградите са селфи стикове, отстъпки за покупка на смартфони, екшън камера GoPro Hero 8 Black и аксесоари, както и пакети с допълнителни мегабайти за мобилен интернет.

В кампанията могат да участват всички клиенти на абонаментните планове на оператора, както и клиентите на предплатени услуги, презареждали картата си в последните 3 месеца. За целта те трябва да имат инсталирана версия 2.3.0 или по-нова на приложението MyTelenor и да са се регистрирали в него.

Желаещите да участват могат да го направят, като изберат банера на кампанията на началната страница на приложението, който отвежда към играта. Тя представлява „Колело на късмета“, което желаещите да участват могат да „завъртят“ и веднага ще разберат дали печелят награда. Всеки потребител на MyTelenor може да участва по веднъж дневно.

Всички участници в кампанията, които са клиенти на абонаментните планове на Теленор, ще бъдат включени и в томбола за комплект смартфон и смарт ALCATEL 3X 2019 + Thomson 43 Smart TV, докато клиентите на предплатени услуги ще участват в томбола за умна гривна Xiaomi Mi Band 4. Всяко „завъртане“ на колелото се счита за едно участие в томболата.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция