Telenor вече има онлайн магазин

В началото на октомври Telenor разкри, че подготвя онлайн магазин и той ще заработи до края на годината. Малко повече от месец по-късно това вече е факт с освежения сайт на телекома, така че потребителите на компанията могат да се възползват от удобството да купуват различни нейни услуги, без да се налага да ходят до физически магазин. Новото предложение позволява подновяване на договора, закупуване на устройство към договор в брой или на лизинг, покупка на устройство или аксесоар без договор, опция за безплатна доставка до адрес или до магазин на Telenor, плащане с карта или в брой при доставка и възможност за ползване на магазина като регистриран потребител или като гост. Компанията обещава да предлага и модели, които могат да бъдат закупени само онлайн.

 • Гледам в сравнение с миналата седмица, когато пуснаха онлайн магазина сега вече цените са 10-15 % нагоре (no) . Това е при най-желания скрит план "тотал+17,99 лв. за теб". Доста телефони от същия модел в емаг са по-евтини без договор! За пример при Теленор SAMSUNG Galaxy J3 2017 Black - 290 лв. В емаг за 240 лв. на промо.
  zlatistiq
 • Глупости.
  samoznai
 • Те хубаво имат онлайн магазин, ама само техни хора могат да посещават сайта
  dimova79
 • Доста хора са си изпатили с гаранцията от "онлайн магазини с добра репутация" :) Тези магазини внасят от Китай и ти дават "гаранция" към тях си, не към официалния сервиз на марката в Бг. Сещаш се каква е тази "гаранция". По добре човек сам да си го поръча от Алиекспрес на реалната цена. Истинска гаранция има тук от техно веригите и мобилните оператори. Затова цената на теленор с план е изненадващо добра, доближава се до цената от Китай с доставка на плановете от 20-28 лв. А с плана от 50 лв. си е направо подарък. Разбира се, друг е въпроса че плана от 50 лв. в теленор е безсмислен, докато не започнат най-после да предлагат неограничен нет на него, както Виваком.
  Мilen
 • Не е чак толкова добра, от онлайн магазини с добра репутация можеш да го вземеш за 599лв. Но не е и от най-лошите като се има впредвид, че е от оператор. :)
  sladyrko
 • Офертите на Теленор за Poco F1: https://www.telenor.bg/bg/private/device/view/xiaomi-pocophone-f1-64gb-dual Изненадващо добри ми се струват- с план от 28 лв. е 560 лв., с план от 22 лв. е 610 лв. и с план от 17 лв.- 640 лв. Някои хора предричаха цена от 600 лв с плана от 50 лв., а всъщност телефона ще струва 390 лв. с този план :) Като цяло много адекватни цени. С масовите планове около 20-28 лв. телефона стъпва колкото от Китай с доставката, а все пак ще имате и 2 години гаранция. С плана пък от 50 лв. апарата е буквално без пари. Никога не съм харесвал търговската политика на операторите и винаги съм препоръчвал поръчка от Китай, но тук Теленор приятно ме изненадаха.
  Мilen
 • Мерси за разяснението. :)
  sladyrko
 • Днес и в Амазон UK има намаление на двете версии - https://www.amazon.co.uk/dp/B07JFFJDL3/ref=twister_B07JP51PLF?_encoding=UTF8&th=1
  chilko
 • Като допълнение към поста на Ванката, ако си вземеш субсидиран телефон, ще те клъцнат още няква сума отгоре ако решиш да се отказваш от тях преди края на договора. П.С. Ако прекратиш договора първия месец би следвало да платиш цялата разлика на телефона на свободна продажба и тази, на която си го взел. С всеки следващ месец, през който си им клиент, тази сума намалява.
  D0N4T3LL0
 • Да. Два договора вече разписвам онлайн и има 14 дневен срок за отказ от договорът и връщане на устройството в състоянието, в което е взето от оператора. [Quote]И Теленор въведаха ли след 3 месеца да можеш да се откажеш от тях? [/Quote] За това не съм сигурен при Теленор. Искаш да кажеш, да можеш да заплатиш три такси неустойка, а не след третия месец да се откажеш. Можеш да го направиш и първия месец принципно.
  Ванката
 • Някой запознат дали Онлайн преподписването на договор/взимане на устройство влиза в закона за 14 дневен срок за връщане? И Теленор въведаха ли след 3 месеца да можеш да се откажеш от тях? Просто информативно питам. :)
  sladyrko
 • Като за 64 ГБ версия тия цени са скандални. Объркали са се от Теленор пак.
  Lebowski
 • С план не е толкова зле, но е по-зле от очакваното. Въпреки, че на свободна продажба из нета без план го има на много по-добра цена - 600лв в много онлайн магазини - близо 900лв свободна продажба Теленор.
  sladyrko
 • К'ви пари е?:D
  Lebowski
 • Поко се оказа с доста "вкусна" цена! edit: След като поразрових, а и колегите помогнаха, май не е толкова добра цената. Може би с план "За теб".
  mobili
 • Къде е това *за теб*,не виждам такова,само тези с изтекли договори и в последните 4 месеца ли го имат?
  zaboraboy
 • Тези от Теленор работят супер бавно. На 14-ти вечерта поръчах телефон. На 15 се смени "Доставя се". Използват някаква куриерска фирма Европът, проследяването е леко трагично в сайта. Там пише на тракинга "Създадена" поръчка още вчера следобяд. Излезе, че създадена означавало, че все още дори нямат продукта при тях доставен, само заявка, че такава поръчка има. Днес казаха "Сигурно ще вземем поръчката" и утре "МОЖЕ БИ" ще ви я доставим. Не съм впечатлен. :)
  sladyrko
 • Днес Теленор отговарят на А1 с няколко смартфона на промо цени. Виваком още се оглеждат, май.
  mobili
 • "За теб" предложенията са доста интересни. И аз си харесах, но все пак ще отида в (офлайн) магазин.
  npet
 • “При мен се получи с въвеждане на друг мейл различен от този с който съм регистрирал досега. Три мейла за три номера.” И аз допусках същото,но все си мисля,че има по-практично решение.Няма никаква логика,да ни карат за всеки отделен номер,да си правим нова регистрация.
  ne4o