Telenor започва да предлага неограничени планове

Telenor започва да предлага неограничени планове

Telenor обяви, че разширява своето портфолио с нови абонаменти планове, които предлагат неограничено потребление на национални мегабайти и минути за разговори в страната и в роуминг в Европа. Плановете се казват Тотал Макс и предлагат различни комбинации от неограничени мегабайти (два от вариантите имат ограничение на максималната скорост), неограничени национални минути за разговори и SMS за целия срок на договора.

Наред с неограничените възможностите за комуникация на новите планове клиентите ще могат да получат и абонамент за до три (според вида на избрания план) дигитални услуги по избор. Предложенията включват още и мегабайти в роуминг в рамките на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона.

Плановете Тотал Макс са в сила за всички клиенти, сключили нов договор или преподписали текущ. Те могат да подновят или променят сами абонаментния си план изцяло дигитално през приложението MyTelenor от всяко място и по всяко време. По този начин отпада нуждата от посещение на магазин или изчакването на куриер и подписването на хартиени документи.

 • Демек: 37лв - 3G или иначе казано 37/14 - DW/UP 45лв - 4G или иначе казано 112/37 - DW/UP 55лв - 5G иначе казано където са го пуснали тестово :D И кат се има впредвид какви са скоростите на някой места 2-3-5 мбпс не че и другите оператори не са така. Айде хубаво се засилиха с тея неограничени налага се с навлизането на 5Г мрежите ама до 2-3 години докато вече и в ниския сектор не пуснат мобилни устройства с 5Г нема и да видим и евтини планове. По добре да плащам 37 лева за ограничени Мб но на макс скорост поне, че тоя плат 50мбпс е стил 2012 година.
  LOVECAT
 • Мрежата им не знам как ще поеме тоя трафик. Изобщо откъм характеристика на хартия са най зле. Примерно банд 7 почти няма, нямат и 4х4 mimo, нямат и много капацитет извън града до клетките. Примерно а1 е наточена на хартия от всякъде. Банд 7 има на много места в градовете и не само, имат 3на агрегация, 4х4 мимо и тн обаче скоростта варира от 10 мбита до 300... там където живея във Враца а1 имат много клетки и вкъщи едва вдигам 30 мбита и то с банд 7 тройна агрегация. Теленор на 2100 плюс 1800 държи стабилни 70 мбита. Според мен Мрежата им няма капацитет, но е добре планирана. Докато при а1 капацитет има, ама и много congestion.
  PanasonicMobile
 • За разлика от другите Теленор си пазят мрежата и не дават високите скорости без пари. То пък една мрежа... За 2020 са изхарчили двойно по-малко от А1 по мрежата си. Сигурно мрежата ще издъхне с по-високи скорости
  ivobel721
 • За разлика от другите Теленор си пазят мрежата и не дават високите скорости без пари. Пазят си мрежата:
  1.За по-добри времена?
  2.Да имат съществуващите им клиенти време, да си прехвърлят номерата?
  3. Да премине “Короната”?
  4. Всички абонати да си купят 5G устройства?
  Пазарът в БГ, не позволява или някой не иска развитието на виртуални оператори, които да наемат мрежите на “големите”, и да предлагат евтини услуги за всички спрямо, това кой с какъв бюджет разполага.
  Това е популярно почти навсякъде, освен в БГ.
  Боб, бяха много добро попадение, но уви явно не работеше добре, или нещо от този род.
  mrazko
 • За разлика от другите Теленор си пазят мрежата и не дават високите скорости без пари. 50 mbps (най-ниския план) ми изглежда супер скорост. Например 4к стрийминг няма да е проблем.
  Когато дойде време за преподписване, ще е добра опция.
  npet
 • За разлика от другите Теленор си пазят мрежата и не дават високите скорости без пари.
  zazabg
 • О да. Харесва ми.
  npet