Telenor започва да продава Xiaomi Redmi S2

Два месеца след световната премиера на Xiaomi Redmi S2 устройството вече може да се намери и в предложенията на български оператор. Засега това е Telenor, но няма да се изненадаме ако смартфона се предлага и от другите телекоми. Синият оператор предлага телефона в сребристо, розово и златисто във варианта с 3GB RAM и 32GB разширяема памет. Устройството е на цена 269.99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план "Тотал 24.99" или за 14,59 лв. на месец при покупка на лизинг със същия план.

Xiaomi Redmi S2 предлага 5.99-инчов дисплей със съотношение 18:9 и резолюция 1440 x 720 пиксела, метален корпус и сензор за отпечатъци. Чипсетът е Snapdragon 625, а основната камера е двойна и предлага сензори с резолюция 12 и 5 мегапиксела. За селфита е добавена 16-мегапикселова камера със светкавица, а за получаване на по-добри снимки се грижат специални алгоритми за изкуствен интелект. Батерията в телефона е с капацитет 3028 mAh, а софтуeрът е Android 8.1, към който е добавена най-новата версия на интерфейса MIUI.

  • И е боклук защото?
    tzincbg
  • [Quote]Как може един реномиран оператор да си позволява да продава китайски пръчки?[/Quote] Точно! За пореден път виждам, как, наистина тук всички големи европейски компании ни пробутват боклуците от Китай!
    Tadj
  • И защо така? Нали това бяха заклеймяваните "китайски пручки"?!?! Как може един реномиран оператор да си позволява да продава китайски пръчки?
    PoceH_BS