Телевизорът Huawei Vision ползва платформата Harmony OS

Телевизорът Huawei Vision ползва платформата Harmony OS

Заедно с новите модели в серията Mate 30 Huawei представи и първия телевизор със своето име, който на практика е идентичен с анонсираните през август модели Honor Vision и Vision Pro. Устройството отново ползва платформата Harmony OS и в началото ще е налично с диагонал на екрана 65 и 75 инча, а по-късно се очакват и модели с размер 55” и 85”.

Телевизорът предлага 4K Quantum Dot панел с тънки странични рамки и подвижна камера за провеждане на разговори, която се скрива, когато не се използва. Добавена е и възможност за работа като хъб за свързване на умните устройства у дома, но те трябва да ползват технологията HiLink.

Huawei Vision включва различни възможности с изкуствен интелект, поддържа гласови команди и дори има възможност за лицево разпознаване и проследяване на хората, така че те да са в кадър. Включена е и опция за лесно споделяне на съдържание от телефоните на Huawei. Управлението става чрез дистанционно с тъчпад, което се зарежда през USB-C. Засега няма информация за цената на телевизора и за старта на продажбите извън Китай, но има голяма вероятност да го видим в Европа.

Оферти на деня