Тези безжични слушалки се напасват към ухото ви

Тези безжични слушалки се напасват към ухото ви

Ако не можете да намерите безжични слушалки тип тапи, които да са ви удобни при носене, то най-новият модел на Ultimate Ears може да е за вас. UE Fits са изцяло безжични слушалки, които се нагаждат към формата на ухото отвътре и отвън.

Те имат накрайници от гел, който се втвърдява чрез вградените LED диоди по контура на всяко ухо. Това става чрез натискане на бутон, а процесът отнема под минута. Това би помогнало и за постигането на по-оптимално пасивно потискане на околния шум.

След първоначалното оформяне на накрайниците те не могат да бъдат преработени. Все пак е налична опция за поръчка на резервни такива. UE Fits разполагат с 10-милиметрови говорители и би трябвало да предложат детайлен звук с добри нива на бас.

Моделът предлага издръжливост на батериите до осем часа с един заряд и общо до 20 часа със заряда в кейса. Бутоните на слушалките могат да бъдат персонализирани така, че да стартират гласов асистент или да превключват между песни при плейбек.

UE Fits са налични за предварителни заявки с цена от 249 долара в САЩ. Очакваме след време да бъдат достъпни в международен план.

Източник: Ultimate Ears


Втора употреба с гаранция