Тийзър на Lenovo Z5 показва метална рамка и двойна основна камера

На 5 юни Lenovo ще представи официално смартфона Z5 и през последните седмици подготвяше китайските потребители за него чрез интересни тийзъри. Те подсказаха, че устройството ще предложи впечатляващ дизайн с дисплей, който заема почти цялата предна повърхност и няма изрязана част, но под него има малко по-широка зона. Официалните снимки показаха част от телефона и разкриха, че той ще има метална рамка и стъклен заден панел с градиент като този на Huawei P20 Pro.

В един от кадрите се вижда и издадена продълговата зона за камерата, която очакваме да е двойна и да е подпомогната от изкуствен интелект. Междувременно в интернет изтече постер, който показва, че зоната под дисплея е по-широка от очакваното и в нея са поместени предната камера и сензорите за близост. Говори се, че устройството ще предложи чипсет Snapdragon 845 и ще има вграден в дисплея сензор за отпечатъци, но официалните подробности ще разберем утре. Имайте предвид, че това е устройство за Китай и има малка вероятност да се появи на други пазари.

Източник: Weibo, Slashleaks

 • Детето се оказа куче-медуза... :D
  Ванката
 • Абе аз виждам чудесен дизайн. Не ми дреме чие дете е. ;)
  Вито
 • Като гледам по снимките е детенцето на mi mix и iphone x. :)
  foxfury
 • Трудно се превежда на български и е в смисъл закачливо загатване, ако наистина питаш...или се подиграваш на редакторите на сайта?
  kipe
 • Мноого невеж съм ...ама какво е това Тийзър:D
  housel