Telenor с нов план за мобилен интернет според потреблението

От днес Telenor предлага нов абонаментен план за мобилни данни, който обещава на потребителите да плащат за мобилен интернет според потреблението си. Предложението се казва “Интернет по мярка”, има няколко нива и дава достъп до 4G мрежата на оператора. Първата степен на плана носи 250МВ срещу месечен абонамент 1.99 лв. При изчерпването автоматично се зареждат допълнителни пакети според потреблението. Следващият пакет включва 1750 MB за 8 лв., а след това идват 8000 MB за 9 лв. и 10 000 MB за 4 лв.

Така в рамките на месец потребителите могат да ползват 20 000МВ на цена 22.99 лв. Пакетите са с валидност до края на отчетния период, а при преминаване на ново ниво потребителят ще бъде информиран със SMS. “Интернет по мярка” е наличен за всички нови и настоящи клиенти на оператора и важи само за национална употреба, а за частни клиенти се предлага с безсрочен договор, който може да бъде прекратен по всяко време с едномесечно предизвестие.

 • При положение че съм преподписал септември месец и съм взел телефон с плана в брой има ли начин да преподпиша пак или нещо от сорта да си прекратя договоря с 3 месечна неустойка и да подпиша наново. Дайте идеи моля
  pzhekov
 • Допълнение - интернетът пада на 128 като изразходиш всичко, т.е. все пак използваем за мобилни сайтове, макар и бавничко, както и за VOIP.
  tzincbg
 • Чукча не читател, чукча писател...
  AVKansazov
 • [b]Модератор: [/b]Вулгарен език. mod edit: За обида БАН за 24 часа.
  sstamov77
 • Толкова ли зле, че дори не се усещаш колко си зле, което най-вероятно те кара да се чувстваш добре.
  Blue Sky
 • Ама това не е допълнителен пакет бе човек. Това си е отделна сим карта за 2лв. Още един плюс видях - ако изразходиш всичко, пада на 128кбит/сек, което все пак е използваемо.
  tzincbg
 • Кое е 2 лв, влез в сайта на теленор и чети внимателно... "Интернет по мярка ти дава гъвкавостта да плащаш според потреблението ти и не те обвързва със срок в договора. Всеки месец срещу абонамент от 1,99лв. получаваш 250 МВ, а когато ползваш повече, плащаш спрямо нивото на потребление. Свършва твоят нет, автоматично 2 кинта за 250 мв, после още 2000 мб за 10 лв и т.н и всичко това без да можеш да се откажеш, досега съм ги чел глупостите им... http://www.telenor.bg/private/mobile-internet/view/internet-po-myarka Ако си на такса 20.99 с 8000 мб нет и ти навържат още тия 3 пакета, не става ли 40 лв на месеца?
  sstamov77
 • Какви 40 лв, бе човек? 2 лв е таксата, не 20. Максимумът е 23лв ОБЩО.
  tzincbg
 • "След изчерпване на МВ, включени в плана, допълнителните пакети от Ниво 1, 2 и 3 се активират автоматично и последователно след достигане на съответния описан праг за потребление. Преди и при преминаване на ново ниво потребителят ще бъде информиран със съобщение. " Не знам кое му е безсрочното, това е автоматична активация на пакети с МВ, при свършване на основните...Така ако някой не си следи потреблението всеки ден, при такса 20 лв в края на месеца като нищо може да плати 40 лв. Пълно безумие...
  sstamov77
 • Именно. Backup план. А както е БЕЗСРОЧЕН ако си циция и за тези 2 лв активираш,ползваш, после спираш, после пак се абонираш...
  tzincbg
 • Туй планче идеално за инцидентно ползване - една седмица на вилата или къмпинг, бекъп устройство вкъщи като се прецака жицата на основния доставчик. За основен/единствен план не става.
  iavorski
 • Ама, подигравайте се, плашете хората как щяло да спре, пък ние през това време си говорим почти без пари. :) А иначе мисълта ми беше, че този продукт на Теленор определено има ниша. За вили, летни приключения, за втора сим карта резервна или в Стара нокиа, за VOIP. Определено интересен план.
  tzincbg
 • За хората които плащат винаги ще има. На моята майка съм и направил тройна услуга в комбинация за малко над 30лв. И си ползва всичко без да се ограничава. Какви войпове, какви пет лева?! Честно, освен теб Цветане, и няколкото човека ползващи като теб такива услуги, други в ежедневието си не съм срещал. Ако не беше този форум, сигурно нямаше и да зная за съществуването на нещо подобно.
  Ванката
 • За хората които плащат винаги ще има. :D На моята майка съм и направил тройна услуга в комбинация за малко над 30лв. И си ползва всичко без да се ограничава. Какви войпове, какви пет лева?! Честно, освен теб Цветане, и няколкото човека ползващи като теб такива услуги, други в ежедневието си не съм срещал. Ако не беше този форум, сигурно нямаше и да зная за съществуването на нещо подобно. @samoznai, това не е обръщение към теб в последните няколко реда.
  Ванката
 • какво имаше?
  samoznai
 • По-точно имаше.
  tzincbg
 • Да, точно 26 лв. на месец са ми и двамата. единият за 11 лв план, другият - за 15 лв. Мисля, че всички оператори имат планове, не с малко, а с неограничени минути и куп данни.
  samoznai
 • Опитвам се да ти обясня, че моите хора не ползват толкова много нито телефон, нито интернет. Имат по няколкостотин МВ и няколкостотин минути и им стигат. оправят се горе-долу с модерните технологии с нисък клас смартфон. В смисъл, могат да ми изпратят снимка по вайбър и толкова.
  samoznai
 • Сигурно, си направил, за 25 лева, нали, защото няма нищо за ползване под тази цена. Защо не предложите планове с малко минути и повече данни, а?
  kipe
 • Е ако са модерни възрастни хора не става, разбира се. Все повече виждам такива по вайбър чатят, клипчета гледат. Но някои се страхуват от модерните технологии и не щат. Трябва да им помагаме и тогава скъп план е излишен. Булсатком ако спре звъниш на втората сим карта в телефона - предплатена на виваком, която е с валидност 1 година с 1 зареждане и отиваш да сложиш другата програма. Тя пак е zoiper ще се ореантират, само цветът е друг.
  tzincbg