Tooyoou ви плаща, за да гледате реклами в телефона си с Android

Tooyoou ви плаща, за да гледате реклами в телефона си с Android
Tooyoou е най-новото приложение за Android, което показва реклами, но този път потребителите печелят от цялата работа. Всъщност Tooyoou ви плаща, за да държите на основния екран на телефона си уиджет, в който се показват различни банери, за което можете да получавате плащания през PayPal. Тъй като потребителите ще получават процент от сумите, които компанията зад Tooyoou е спечила от рекламите, не можете да разчитате подобно приложение да замести основните ви доходи. Недостатъкът е, че приложението изисква да му дадете достъп до твърде много функции на телефона ви и изисква постоянна връзка с интернет, но от компанията твърдят, че са го тествали с най-различни устройства и това не би трябвало да се отрази съществено на живота на батерията. Средно потребителите на Tooyoou към момента печелят по $2,50 на месец, а от компанията продължават да работят по алгоритмите, за да показват по-актуални и релевантни рекламни съобщения.

 • https://www.netzclub.net/ В момента не дават пари, просто ти дават безплатен интернет, ако отговаряш на поне един рекламен смс на месец.
  makeno
 • Да, постът ми беше ироничен.
  E34v8
 • Дай повече инфoрмация!!!
  val4o88
 • Свалих я! Ще я тествам и ще се похваля!
  val4o88
 • Малко плащат, о2 плащаха по 15 евро на месец, за да имабезплатен нет, на който да се гледа поне по 1 реклама на месец :)
  makeno
 • Пробва ли я!?! А намерили от някде да я свалиш???
  val4o88