Това ли е HTC M7 със Sense 5.0?

Това ли е HTC M7 със Sense 5.0?
Преди дни попаднахме на снимка, за която се твърдеше, че показва следващия топмодел на HTC с Android. Изображението обаче не изглеждаше особено достоверно, особено с приликата му със задната част на iPhone 5. Междувременно онлайн се появиха повече снимки на реално устройство, които изглеждат много по-истински и като нищо може да се окаже, че показват именно HTC M7. Кадрите идват от сайта Android Police и подкрепят публикуваното по-рано от сайта PocketNow описание на смартфона.

Прави впечатление разменената позиция на централния бутон и този за превключване на активните приложения, както и приликата на задния панел с този на смартфона DROID DNA. Другите елементи върху корпуса включват логото на HTC в черно, светкавица и логото на Beats Audio. Забелязва се предна камера, а корпусът, изглежда, е изработен от поликарбонатна пластмаса и напомня на този в HTC 8X.

Освен снимките на HTC M7 сайтът публикува и няколко кадри на новата версия на интерфейса Sense, които показват промените във визуалния стил. Те продължават тенденцията за изчистване на ненужните графични елементи и това ясно може да се види в снимката на екрана в заключено положение и новия уиджет с часовник, който е много по-опростен от предишните.

http://www.androidpolice.com/2013/01/20/exclusive-this-may-actually-be-the-htc-m7-with-sense-5-0/

 • Виж му профила! И ако следиш внимателно какво се пише в този форум ще разбереш, че наистина е с телефона от профила си. И ако не се лъжа казваше, че е много доволен. Иначе споделям мнението ти за HTC. Наистина са много по-добри от SAMSUNG във всяко едно отношение, поне според мен.
  jeff1980
 • HAhahah Пич човека говореше за Sense 5 не за хардурната част на HTC. Поне ти видяхме хейта към една определена марка. Дерзай
  H17MaN_47
 • Щото явно пича отгоре харесва пластмасовите сапунерки на Самсунг:D Ама то масата народ не отбира от стил, качествени материали и тем подобни .То е видно от продажбите на Самсунг съпоставени с тези на HTC.Но пък HTC си остава елитна марка,насочена към по-взискателния клиент и не им трбва да правят ширпотреба!
  propov
 • Що?
  rorosims