Това може да е името на смартфона с навиващ се екран на LG

Това може да е името на смартфона с навиващ се екран на LG

Вече знаем, че LG разработва смартфон с навиващ се OLED дисплей, който би трябвало да бъде представен през следващата година. Според последните слухове, анонсът на модела ще е през март.

Сега разполагаме и с данни за предполагаемото име на устройството, което е включено в заявка за запазване на търговски наименования на корейците към EUIPO. Там виждаме, че изглежда телефонът ще е с името LG Rollable.

В заявката има и други варианти като LG The Roll, LG Double Roll, LG Dual Roll, LG Bi-Roll и LG Roll Canvas. Посочва се, че става дума за смартфон, който поддържа и работа с писалка.

Източник: LetsGoDigital

  • с какъвто и екран да е ако ще да е без екран тоя телефон сигурно ще струва колкото един мезонет , така че няма как да си го купя а по принцип ползвам обикновен телефон само за разговори като дори няма андроис система и даже никаква операционна система защото само такива са ми по джоба....
    avanteex
  • Както почти винаги, освен реклами, друго не видях. Ееее, в голяма грешка си!! Имаме също некадърно написано заглавие, взето от учебниците “Как да не пишем заглавия на статии” и “Защо да бъдем истински интересни, когато можем да пускаме кликбайт, като всички останали?”
    NSWDG
  • Както почти винаги, освен реклами, друго не видях.
    Vince Beneff