Това ще е първият умен часовник на Xiaomi извън Китай

Това ще е първият умен часовник на Xiaomi извън Китай

През декември Xiaomi представи най-новия си умен часовник Mi Watch Color в Китай, а изглежда това ще е първият модел, който компанията ще пусне в продажба извън страната. Той ще се предлага под името Mi Watch Revolve, а доказателство за това е появата му в приложението Mi Watch.

Там го виждаме заедно с предстоящата гривна Mi Smart Band 4C, която може да е ребрандирана версия на Redmi Band. Междувременно eSavants качи в своя YouTube канал видео как разопакова именно Mi Watch Revolve. По негови данни, той го е закупил за 90 евро през AliExpress.

Mi Watch Revolve ще предложи AMOLED дисплей с диагонал 1.39 инча. Ще са налични още GPS, Bluetooth 5.0, NFC, както и сензори за проследяване на пулса и качеството на съня. Часовникът има ниво на водоустойчивост 5ATM и издръжливост на батерията до 14 дни.

Източник: XDA Developers

  • ko staa, тоя линк дето си го пратил е за часовника на Amazfit - Stratos ( вече има 3-та версия). Това не е точно Xiaomi, макар и Amazfit да им е дъщерна фирма точно за носима електроника. Така, че статията си е коректна. Посоченият в нея модел е явно глобална версия на китайският Xiaomi Watch Color.
    rumbo
  • Здравейте редактори на сайта, Искам да Ви уведомя, че Xiaomi вече имат умен часовник извън Китай...... ....... ето го доказателствато https://www.telenor.bg/bg/private/device/view/xiaomi-amazfit-stratos-sport-watch?page=1
    ko staaa brat