Това видео е заснето с LG V20

Това видео е заснето с LG V20

В началото на следващата седмица LG ще ни запознае официално с наследника на фаблета V10, който сериозно ни впечатли със своите разширени възможности за запис на видео, отличителен дизайн с втори преден дисплей и втората предна камера за създаване на широкоъгълни селфи снимки. Вече знаем, че V20 ще е първият смартфон, който ще се продава с предварително инсталирана най-новата версия на Android с номер 7.0 и кодово име Nougat, а като подготовка за премиерата на 6 септември американското подразделение на LG публикува видео, което демонстрира новостите в платформата.

Особеното при него е, че е заснето именно с очаквания телефон, така че може да видим на какво е способна камерата му. От V20 очакваме дизайн, който е подобен на този в G5, двойна основна камера и запазване на втория преден дисплей. Предполага се, че телефонът ще има сменяема батерия, но още няма достатъчна яснота дали отново ще осигури възможност за работа с допълнителни модули – наскоро се появи информация, насочваща в тази посока.

  • http://www.androidauthority.com/why-you-dont-want-that-32-bit-dac-667621/
    more_bg
  • Тоест изгледал си 20-ина видеа и това е най-хубавото?!?! Или си гледал видео как Лили Иванова без грим яде сладолед на клечка и сега това видео ти идва по-добро заради водещата?
    algor