Този геймърски компютър на KFC може и да подгрее пилето ви

Този геймърски компютър на KFC може и да подгрее пилето ви

Когато през лятото KFC обяви, че работи по геймърска система на име KFConsole, която може да подгрява любимото ви пържено пиле, едва ли мнозина са решили, че става дума за реален продукт, а не за хитра маркетингова кампания. Компанията обаче е готова да опровергае скептиците и да ни напомни, че 2020 още не е свършила като разкри, че такъв продукт все пак съществува.

Устройството е разработено от Cooler Master, но изглежда е с напълно нов дизайн, който не повтаря съществуващите разработки на компанията. И съдейки по хардуера осигурява изключително висока производителност. В основата откриваме Intel Nuc9 Extreme Compute Element с процесор Core i9, а за графичната производителност отговаря видеокарта Asus с технология на NVIDIA.

Добавени са два SSD диска Seagate BarraCuda 1TB, а според Cooler Master системата е готова за VR, поддържа ray tracing и може да осигури 4K гейминг с честота до 240 fps. KFConsole включва и специална технология за охлаждане, която ползва генерираната от компонентите топлина за подгряване на камерата за пилето. Засега няма информация кога ще започнат продажбите на устройството и колко ще струва, но предвид на компонентите със сигурност няма да е евтино.

  • [b]"Всяка жаба да си знае гьола"[/b] - KFC да си пържи пилешките бутчета, а компютърджиите да си правят компютрите. Аз отдавна се чудя: Защо някакъв си дървен вояка "Полковник Сандерс" ми предлага панирани бутчета, а не Мастер-шеф, специално учил за тази работа!
    Nik21
  • Доста нестандартно решение. Сигурно ще струва над 6000 лв.
    julianjulian10