Три мобилни предложения с марката BenQ-Siemens

Три мобилни предложения с марката BenQ-Siemens
BenQ Mobile продължава да разнообразява мобилните си предложения за потребителите с представените три нови телефона и музикален аксесоар. Трите устройства носят марката BenQ-Siemens и ще се продават от третото и четвъртото тримесечие на годината.
BenQ-Siemens SL91 е луксозен слайдер с отличителен дизайн, включващ сензорна клавиатура, която се активира при допир. В спецификацията на устройството присъстват 3G възможности, 3.2МР камера с автофокус, допълнителна VGA камера за видеоразговори, 2" TFT дисплей, изобразяващ до 16 милиона цвята, MicroSD слот, Bluetooth и интегрирани MP3 плеър и FM радио с RDS. С телефона се предлагат стереослушалки и на пръв поглед футуристична базова станция, осигуряваща различни светлинни ефекти, съобщаващи за пропуснат разговор или получен SMS. Тя превръща телефона в портативна стереосистема и може да се ползва като handsfree система при разговори. Продажбите на BenQ-Siemens SL91 започват през последното тримесечие на годината.
BenQ-Siemens E71 може да се похвали с нов материал, използван за покритие на корпуса, който намалява значително следите от пръсти върху него. Телефонът включва 1.3МР камера с 5х цифрово увеличение, QVGA дисплей (262К цвята), MicroSD слот, MP3 плеър, FM радио, EDGE, запис и възпроизвеждане на MPEG4 видео и батерия, достатъчна за слушане на почти 7 часа музика. Музиката, качена в паметта на телефона, може да бъде слушана и от повече хора, тъй като BenQ-Siemens E71 се включва лесно към стереоуредба благодарение на музикалния кабел IHM-100. Продажбите на BenQ-Siemens E71 в Европа започват през септември.
BenQ-Siemens E81 е също 3G телефон, но с особено компактни размери - 99.8 x 46.7 x 16.7 мм. Това е и първият UMTS телефон на компанията с класическа форма. Освен MP3 плеър с отделни бутони за управление, моделът разполага с дисплей с резолюция 176 x 220 пиксела (262К), 1.3МР камера със светкавица, Bluetooth и MicroSD слот. Продажбите му в Европа също започват през септември.