Умният часовник Huawei Watch Fit вече в България

Умният часовник Huawei Watch Fit вече в България

Представеният по-рано този месец умен часовник Huawei Watch Fit вече се предлага и на нашия пазар. Устройството вече може да се намери в Telenor, Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp на препоръчителна цена от 199 лева, a в началото на октомври се очаква и при A1 и VIVACOM.

Мобилните оператори предлагат и варианти за закупуване на устройството с абонаментни планове. Например при Telenor Watch Fit може да се вземе за 179.99 лв. при плащане в брой или на лизинг за 8.29 лв. на месец с двугодишен договор за план за мобилни услуги Тотал+ 23.99.

Watch Fit е първият спортен часовник на компанията с 1.64 " правоъгълен AMOLED дисплей, който можете да персонализирате с информацията, която е важна за вас. Часовникът има батерия за 10 дни работа, включва GPS и сензор за пулс, тежи 34 грама, водоустойчив е до 5 ATM и може да следи качеството на съня.

Huawei Watch Fit поддържа 96 тренировъчни режима, а от тях са 11 професионални. Включени са и 12 режима за бързи тренировки с демонстрации от анимирани аватари, с които да запълните кратки паузи в графика си. Часовникът се предлага в три цвята – Mint Green, Sakura Pink и Graphite Black.


Втора употреба с гаранция