Възможно ли е премиерата на Huawei P50 да е чак през лятото?

Възможно ли е премиерата на Huawei P50 да е чак през лятото?

Наскоро се появи информация, че Huawei подготвя две събития за края на април. Очаквахме тогава от компанията да представят HarmonyOS 2.0, както и новата си серия смартфони P50.

Нови данни обаче сочат, че тези събития са били отложени. Според публикация в китайската социална мрежа е възможно да видим новите смартфони официално чак през юни. Това е доста неприятна новина, но не и изцяло неочаквана заради затрудненията, които компанията изпитва от американските санкции.

Все още обаче решението не е финално, като зависи от достъпа до необходимите компоненти. Междувременно има индикации, че Huawei P50 може да е първият модел с най-големия CMOS сензор за камери на Sony IMX800.

Източници: GizChinaWeibo

 • Почти 13 хиляди българи загинаха и още умират всеки ден, заради жълтата чума Ковид, добре ли е? Питам те, Джони? Щото ви е весело. Някой да е видял една стотинка компенсация от жълтите заради вируса, дето го пуснаха? Са сеш’се що е тъпо да си българин и да хвалиш какторони да е жълто?
  strikercho
 • На кой му пука за тоя пробит шпионски кораб, бре? Да се готвят за ядрен поздрав от Белия свят, не за телефони сапунерки! Strikercho, ти да не си продукт на първи секс(сефте) между първи братовчеди от китайски произход та си толкова увреден?!?
  pretorianec
 • На кой му пука за тоя пробит шпионски кораб, бре? Да се готвят за ядрен поздрав от Белия свят, не за телефони сапунерки!
  strikercho
 • На това, че на Вас не Ви пука, не означава, че се отнася и за други хора !
  Боби13
 • Че на кой му пука кога?
  mdmark