Вече може да изтеглите Instagram за Android

Вече може да изтеглите Instagram за Android
Преди дни разбрахме, че версията за Android на Instagram ще бъде готова скоро, но не очаквахме това да стане толкова бързо. Приложението вече е достъпно за изтегляне в Google Play и подобно на аналога за iOS позволява правенето на снимки, обработването им с разнообразни филтри и рамки и споделянето с останалите потребители на услугата или в популярните социални мрежи (Facebook, Twitter, Tumblr и Foursquare, а скоро и във Flickr). Приложението е съвместимо с Android 2.2 или по-нова версия, поддържа технологията OpenGL ES 2 и работи с предната и задна камера на телефона.

В интерес на истината Instagram действа като фокусирана върху фотографията социална мрежа (само мобилна) и останалите потребители могат да коментират изображенията и ги отбелязват като любими. Instagram има вече над 30 милиона потребители сред използващите iOS, а предвид голямата инсталирана база на Android може бързо да достигне и границата от 100 милиона.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android

 • Не солете програмката. Тя си е хубава. Въй-потребителите трябва да се солят - очевидно е че те са тези без мозък)
  fintaraBG
 • Фейсбук купиха Instagram. Буквално преди половин час. :)
  asenna5
 • Мани-мани... Толкова "полезен" софтуер отдавна не бях виждал :D И сега какво - горките vIp персони се чувстват принизени до простосмъртните :D Те могат да си редактират и шерват снимки с Пентаграм... Ние го можем и без Пентаграм :D въйййййййй-фон! :D
  KOBRETI
 • За хора, които нямат достъп до файловата си система и са любители на facebook/twitter, а се налага някой път да снимат нещо и да го прикачат, за да го "харесат" останалите - идеална работа им върши (то и затова е толкова известно за iPhone). Android версията не ме впечатлява с нищо, дори вградения ми Photo Editor има повече опции и ефекти от Instagram.
  centur
 • Не е лошо приложението, като изключим че бавно зарежда и факта, че лагва... малко. Браво на разработчиците, че за има, няма два дни пуснаха два ъпдейта и във втория вече има опция да се премести на sd картата. Социалният елемент е много добър не отричам, но ефектите (филтри, рамки и т.н.) не са нещо особено, определено съм разочарован. Приложения като Vignette и Pixlr-o-matic са в пъти по-добри, не само в количеството "ефекти", които предлагат, но и в качеството им.
  oronra
 • Няма нищо лошо да изразиш мнението си, но когато то е базирано на нещо, което си чел, а говориш с човек, който ползва съответния продукт, тогава нещата се променят.
  keyone
 • Нека, аз и без това отдавна не пиша тук, просто гледам новините за някоя нова програмка и излизам.. пък и не виждам какво лошо съм казал, освен факта, че айфоните са орязани, което не е нова вест.. но явно има фанатично настроени хора, приемащи лично обидата към няква си пластмасова слушалка. Хайде всичко добро, дори да ме "банват", едва ли ще разбера, отдавна не ме впечатляват новите моделчета ;)
  SX®1000
 • А аз вече се чудя как не се банват хора, които си спамят спокойно из форума с такива мнения.
  keyone
 • незнам, но щом това е една от най-теглените програми за iphone, то тогава предствавям си що за орязани функции имат тез модели, само като се спомене, че нямат блутут фабрично, работата си става ясна.. а само за една визия няма да ме трогне 100% :)
  SX®1000
 • Какво толкова са се хванали всички в интернет за една пргорама? Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже. Силно пречупението днешни разбирания за социалната ни среда всъщност мачкат обществото вместо да помагат. Това се вижда тук.
  keyone
 • По-интересното е, че по-интелигентните не-сноби, не-комплексари, не-зомбита от iPhone потребителите, се мъчат всячески да замазват и отричат голата истина за масовостта и "успеха" на ябълката.
  Sage
 • После говорете че apple users са нормални индивиди.
  fintaraBG
 • основното наистина е, че представлява социална мрежа, достъпна само от мобилни устройства. споделянето към другите услуги е просто несъществено допълнение.
  chilko
 • мерси, значи с една дума безсмислено, особено орязване на снимка за сметка на ефекти и то малко на брой.. :)
  SX®1000
 • Мерси за инфото. И аз се чудех какво е това популярно животно, дето съм го пропуснал. Нищо особено.
  Sage
 • функцията му е пределно яснa...в четири лесни стъпки : 1.отваряш приложението(много важна стъпка) 2.снимаш нещо с камерата 3.слагаш ефект/и 4.постваш в социалните мрежи Регистрацията ти е нужна за да можеш да се логваш в приложението и то да може да качва снимки в www.instagr.am - там имаш собствен профил. С оригиналния софтуер на телефона ти не можеш да ги правиш тези ефекти. Реално програмата е за да слагаш ефекти на снимките си.
  mchalakov
 • и каква му е функцията - аз за 30 минути ръчкане по програмата нищо не схванах? Какъв е смисъла изобщо с тази регистрация.. каква полза да споделям снимки чрез тази програма, като аз мога да си го правя това със софтуера на апарата си?
  SX®1000